logo

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Şekilleniyor: İmzalar Atıldı

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Şekilleniyor: İmzalar Atıldı

Menajeri Jessica Lynne Çarmıklı ve Teknik Direktörü Nihan Su ile teknik ekibi şekillenen Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, sözleşme imzalanan 13 oyuncuyu kadroyu şekillendiriyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımında kadro şekilleniyor. Yeni kurulan Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı için anlaşmaya varılan 13 oyuncu ile imzalar atıldı.

Eylül başındaki, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleştiril imza töreni ile teknik ekibi oluşan Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımı, transferi gerçekleştirilerek sarı lacivert renklere bağlanan 13 futbolcu ile şekilleniyor.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi M. Kemal Danabaş’ın yer aldığı törende atılan imzalarla Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Menajeri Jessica Lynne Çarmıklı ile Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nihan Su kadın futbol takımının teknik sorumluluklarına getirildiler.

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Menajeri Jessica Lynne Çarmıklı ve Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nihan Su gözetiminde başlatılan çalışmalar sonucunda şu ana kadar 13 futbolcu ile anlaşmaya varılarak transferlerini sonuçlanırdılar.

Transfer çalışmaları sonucunda Fenerbahçe Kulüp binasından gerçekleştirilen imza töreninde; İlayda Cansu Kara, Ezgi Çağlar, Altun Sancar, Demet Bozkurt, Merve Nalçacı, Emine Yaren Çolak, Dilan Aslan, Berdan Bozkurt, Narin Yakut, Songül Demirtürk, Setenay Sırım, Fatma Kara Şahinbaş ve Zeynep Ülkü Kahya kendilerini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmelere imza atarak Fenerbahçe Kadın Futbol takımına katıldılar.

Kadın futbolcuların imza töreninde Kadın Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ve Kadın Futbol Takımımızın Menajeri Jessica Lynne Çarmıklı da hazır bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ