logo

Ferda Altıntaş, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Oldu

Ferda Altıntaş, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Oldu

Atlas Yardım Derneği Başkanı Ferda Altıntaş, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda CHP İstanbul 1. Seçim Bölgesi Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ferda Altıntaş, CHP İstanbul 1. Seçim Bölgesi Milletvekili aday adayı başvurusunu yaptığını açıkladı.

 Hikâyem bir çocuğun çaresizlikten akan gözyaşı ile başladığını kaydeden CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Ferda Altuntaş, “Ötekileştirilen, ezilen ve toplumun duyulmayan çığlığının sesi olmak için adayım.” Dedi.

Atlas Yardım Derneği Başkanlığı yanı sıra bir çok STK ile sosyal sorumluluk projelerine imza atan  Ferda Altıntaş, Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda 28. Dönem milletvekili aday adaylık başvurusu ile ilgili yaptığı basın açıklamasına, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP İstanbul  İl Yönetim Kurulu üyesi Sepil Beşok, CHP Ataşehir Kadın Kolları başkanı Seval Düzenli ve CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Erdi Açıkgül ile birlikte;  Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, CHP Meclis Üyesi Duran Acar, Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Abdullah Der ile çoğunluğunu  kadınların oluşturduğu destekçileri katıldı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın aday adaylığı toplantısında konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Ataşehir ile birlikte Türkiye’nin 81 ilinde başarılı çalışmalarıyla ön plana çıkan, Ataşehir üyesi olmasından her zaman gurur ve onur duyduğumuz ablamız, arkadaşımız, hepimizin dostu Ferda Altıntaş için bugün burada toplandık. Milletvekillerimiz, adaylarımız aday adaylarımız sahada olacak.  Benim için her zaman dost, arkadaş, abla, beraber birçok yeri gezdik.  Ferda abla hiçbir zaman çalışmalarını aksatmadı. Bugünde siz dostları onu yalnız bırakmadınız.  Ferda Altıntaş ablama çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum.” Dedi.

“Ötekileştirilen, ezilen ve toplumun duyulmayan çığlığının sesi olmak için adayım.” Diyerek Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak için aday olduğunu vurgulayan Ferda Altuntaş’ın açıklamasından satırbaşları:

ATATÜRK’TEN İLHAM ALARAK HAREKETE GEÇTİM

Ülkemin kurtulması ancak tek adam yönetiminden kurtulmakla mümkündür. ‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen, Mustafa Kemal Atatürk’ten ilham alarak harekete geçtim, adayım.  

BENİM HİKÂYEM BİR ÇOCUĞUN ÇARESİZLİKTEN AKAN GÖZYAŞI İLE BAŞLADI

Benim hikâyem bir çocuğun çaresizlikten akan gözyaşı ile başladı. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak için adayım.   Songül, kocasından yediği dayaktan ölmesin diye Songül’e ve çocuklarına sahip çıktım. Songüller ölmesin diye adayım. 

ENGELLİ OLMAM TÜM ENGELLERİ AŞMAMI SAĞLADI

Engelli olmam tüm engelleri aşmamı sağladı. Yılmadım durmadım. Engelli bireyleri yüreklendirmek için adayım.  

TÜM CANLARIMIZIN YARDIMINA KOŞTUM

Adana Aladağ’da yangında, Artvin’de selde, Maraş-Hatay-Malatya’da depremde, Soma’da madende canlarımızın çaresizliklerini gördüm. Tüm canlarımızın yardımına koştum. Daha fazlasını yapmak için adayım.  

KİRASINI ÖDEMEDİĞİ İÇİN KENDİSİNİ BALKONDAN ATAN İSMAİL İÇİN ADAYIM

Çocuğunu kreşe gönderemeyen Nesrin, merdiven silmeye giden Emine, çocuğuna pantolon alamayan Mustafa, kırtasiye malzemelerini alamayan Fatma, kirasını ödemediği için utancından ev sahibi geldiğinde kendisini balkondan atan İsmail ve daha niceleri için adayım.  

TÜM SOKAK HAYVANLARINA ULAŞMAK İÇİN ADAYIM

Osmaniye’de, Maraş’ta, Nevşehir’de, Konya’da, İzmit’te sokakta yaşayan hayvanlarımıza barınaklarla ulaştık. Tüm sokak hayvanlarına ulaşmak için adayım.

FERDA ALTINTAŞ KİMDİR?

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ