logo

Futbolun Efendileri Ünal Karaman ve Gökhan Zan İYİ Parti Saflarında

Futbolun Efendileri Ünal Karaman ve Gökhan Zan İYİ Parti Saflarında

Meral Akşener tarafından rozet takılarak İYİ Partiye katılan Ünal Karaman ve Gökhan Zan’ın milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunacağı belirtiliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İYİ Parti saflarına katılarak siyasete adım atan Türk futbolunun önemli simleri Ünal Karaman ve Gökhan Zan’ın milletvekili aday adaylığı başvurusu yapıyor.

ÜNAL KARAMAN VE GÖKHAN ZAN’IN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Son dakika yaşanan TBMM İYİ Parti grup toplantısındaki gelişmede Genel Başkan Meral Akşener, milli takım yardımcı ve Trabzonspor ile birlikte bir çok ekipte teknik direktör olarak görevi yapan Ünal Karaman ve Beşiktaş, Galatsaray ve Milli takım forması giyen eski futbolcu Gökhan Zan’a partisinin rozetini taktı. İYİ Partiye katılan Ünal Karaman ve Gökhan Zan’ın milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunacağı iddia ediliyor.

14 MAYIS’TA SEÇİMİNE YAKLAŞIK 50 GÜN KALA

14 Mayıs’ta seçimine yaklaşık 50 gün kala, seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran partiler önemli isimlere rozet takarak, kadrolarını genişletmeye devam ediyor. Milletvekilliği aday adaylığına başvurmak isteyen isimler tercih ettikleri partilere başvurularını gerçekleştiriyor.

KARAMAN İLE ZAN’A ROZETİ MERAL AKŞENER TAKTI

Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu için hazırlanan isimlerden bazıları Trabzonspor’un efsanevi futbolcusu ve teknik direktörlük görevinde de bulunan Ünal Karaman ile Beşiktaş ve Galatasaray forması giyen eski futbolcu Gökhan Zan. Bugün İYİ Parti lideri Meral Akşener, TBMM grup toplantısı öncesinde futbolun iki önemli ismi Ünal Karaman ile Gökhan Zan’a partisinin rozetini taktı.

ÜNAL KARAMAN MEMLEKETİ KONYA’DAN ADAY ADAYI

Dönemin Maliye Bakanı Berat Albayrak ile soyunma odasında yaşanan bir diyalog sonrası ayrıldığı Trabzonspor’un Abdullah Avcı ile yollarının ayrılmasından sonra ismi tekrar gündeme gelen Ünal Karaman memleketi Konya’dan İYİ Parti milletvekili aday adayı olduğu açıklandı.

GÖKHAN ZAN HATAY’DAN ADAY ADAYI

Eski milli futbolcu, Beşiktaş ve Galatasaray forması da giyen Gökhan Zan, deprem felaketi sırasında yaptığı çağrı ve çalışmalarla öne çıktığı memleketi Hatay’dan İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğu belirtiliyor.

Hatay’ı ziyareti sırasında Gökhan Zan ve eşi ile görüşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  “Oğlum sen bizi ayağa kaldırdın” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ