logo

Gamze Akkuş İlgezdi Başkanlığında CHP Ekibi Erzincan’da

Gamze Akkuş İlgezdi Başkanlığında CHP Ekibi Erzincan’da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, PM, YDK ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan bir grup ziyaret ettikleri Erzincan’da vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi başkanlığında 40 kişilik ekiple Erzincan ziyaretinde vatandaşları dinledi.

ABDULLAH DER CHP ERZİNCAN ZİYARETİNDE

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi grubuna kendisi de Erzincanlı olan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der de eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, milletvekilleri, PM (Parti Meclisi), YDK (Yüksek Disiplin Kurulu) ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan bir grup Erzincan’ı ziyaret ederek vatandaşları dinledi. Kurum, kuruluş, oda ve STK yöneticilerini ziyaret etti.

CHP’DEN 40 KİŞİLİK EKİPLE ERZİNCAN ZİYARETİ

CHP Erzincan İl Başkanlığı’nda 40 kişilik CHP’li ekiple yaptığı Erzincan ziyareti ile ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, “Bugün can Erzincan’dayız. “Milletvekillerimiz, PM YDK ve Belediye Meclis üyelerimiz ile dert dinleyip, derman olmaya geldik.” Dedi.

Gamze Akkuş İlgezdi, “Esnaf, CHP’nin esnaf için sunduğu çözümlerin bir an önce hayata geçirilmesini bekliyor. Çiftçi gübreye gelen yüzde 200 zam yüzünden nefes alamıyor.” Açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE ÜRETİMDEN KOPARILAN BİR ÜLKE HALİNE GETİRİLDİ

Tablonun karanlık olduğunu, zor günlerden geçmekte olduğumuzun altını çizen Gamze Akkuş İlgezdi, demokrasimizin temel taşları mahalle muhtarları ile de bir araya geldiğini kaydederek, “Hiçbir çocuk yatağa aç girmesin istiyoruz. Türkiye üretimden koparılan bir ülke haline getirildi. Savruluyor, yönetilemiyor. Tarımı bitirdiler. Mutfakta yangın var. Milletimiz perişan bir halde. Polisiye önlemlerle enflasyonu düşürmek isteyen bir iktidar var başımızda. Oysa pahalılık, zamlar ve derin yoksulluk günlük yaşamın bir parçası oldu. Milli paramız Londra’daki bir avuç tefecinin çıkarı uğruna pul haline getirildi. Bu gün 20 yılı bedelini hep birlikte ödüyoruz.” Dedi.

ODA VE SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

CHP milletvekilleri, PM, YDK ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan grup ile Erzincan’da bulunan Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Erzincan Barosu, İYİ Parti ve Saadet Partisi Erzincan İl Başkanlığı, Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ