logo

Gamze Akkuş İlgezdi, CHP İçerenköy Mahalle Temsilciliğini Ziyaret Etti

Gamze Akkuş İlgezdi, CHP İçerenköy Mahalle Temsilciliğini Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge adayı Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir’de CHP İçerenköy Mahalle Temsilciliğini ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge adayı Gamze Akkuş İlgezdi’nin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İçerenköy Mahalle Temsilciliği seçim irtibat bürosunu ziyaretinde CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP İlçe başkan yardımcıları, ilçe yönetimi ile birlikte mahalle temsilcilik yöneticileri ve partiler de bulundular.

CHP İçerenköy Mahalle Temsilciliği seçim irtibat ofisini ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge adayı Gamze Akkuş İlgezdi, “Ataşehir, İçerenköy Mahalle Temsilciliğimizdeyiz. #SanaSöz, #İstanbulHakkınıAlacak sloganıyla Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. @kilicdarogluk’nun ilk 100 günde yapacaklarını yol arkadaşlarımız ve yurttaşlarımızla paylaşıyoruz. Dertlere derman olacağız!” paylaşımında bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ