logo

Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Kayışdağı Seçim Ofisinde Partililerle Buluştu

Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Kayışdağı Seçim Ofisinde Partililerle Buluştu

Seçim Çalışmalarında haftasonunu Ataşehir’e ayıran CHP GB Yardımcısı ve İstanbul 1. Bölge adayı Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Kayışdağı mahalle temsilciliğini ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Gamze Akkuş İlgezdi, hafta sonunda seçim çalışmalarını Ataşehir’in mahallelerinde yürüttü.

Ataşehir’de mahalle ziyaretlerini sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge adayı Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Kayışdağı Mahalle Temsilciliği seçim irtibat ofisini ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge adayı Gamze Akkuş İlgezdi’nin Cumhuriyet Halk Partisi Yeni Çamlıca, CHP İçerenköy ile Kayışdağı Mahalle Temsilciliğiseçim irtibat bürolarını ziyaret etti.

Kayışdağı Mahalle Temsilciliğiseçim irtibat bürosu ziyaretinde Gamze Akkuş İlgezdi’ye CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP İlçe başkan yardımcıları, ilçe yönetimi ile birlikte mahalle temsilcilik yöneticileri ve partiler eşlik ettiler. Ataşehir’de ziyaret ettiği temsilciliklerde ilçe ve mahalle yöneticileri ile seçim çalışmalarını değerlendiren İlgezdi, partililerin de görüş ve önerilerini dinledi.

CHP Kayışdağı Mahalle Temsilciliği seçim irtibat ofisini ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge adayı Gamze Akkuş İlgezdi, paylaşımında, “Ataşehir Kayışdağı Mahalle Temsilciliğimizde yol arkadaşlarımız ve yurttaşlarımızla birlikteyiz. Ülkemizde kangren olmuş bir çok sorun, 13. Cumhurbaşkanımız Sn. @kilicdarogluk ile çözülecek. #SanaSöz; #İstanbulHakkınıAlacak, Türkiye Hakkını Alacak!” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ