logo

Gamze Akkuş ilgezdi ‘Sesiniz Olacağım!’

Gamze Akkuş ilgezdi ‘Sesiniz Olacağım!’

CHP_gamze_TBMM (1)7 Haziran Genel Seçimleri 25. Dönemde Ataşehirilerin yakından tanıdığı isimleri parlamentoya taşıdı. Gamze Akkuş ilgezdi’de TBMM’de yer alan Ataşehirlilerden…

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadınlara ve kadına uygulanan şiddete yönelik çalışmaları ile tanınan Meclisin CHP’li kadın milletvekillerinden Gamze Akkuş İlgezdi; Gençlerin, kadınların, ezilenlerin, ötekileştirilenlerin sesi olmak için yemin ettiğini vurgulayarak; “kendisine destek olan ailesi ve yol arkadaşlarına teşekkür etti.

CHP_gamze_TBMM (3)

Deniz Baykal’ın geçici başkanlığında yapılan TBMM Genel Kurul’ndaki törende yemin ederek mecliste ilk gününü heyecanı yaşayan CHP_gamze_TBMM (12)CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekli Gamze Akkuş İlgezdi yemi töreni sonrasında soyal medya hesabından duygularını; “Gençlerin, kadınların, ezilenlerin, ötekileştirilenlerin sesi olmak için yemin ettim. Sesiniz olmaya devam edeceğim. Yüreğimiz soldan atıyor, barışla atıyor” şeklinde ifade ederek; “Yolumuz açık olsun!” dileğinde bulundu.

CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi kaydını yaptırdığı önceki gün yine sosyal medya hesabında düşüncelerini şu sözcüklerle ifade etmişti:

“Meclis’teki ilk günüm. Bu günümde beni yalnız bırakmayan eşim, kızım, annem, babam ve ablam da heyecanıma ortak oldular. Yapacak çok iş, yürünecek zorlu bir yol var.

Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen yol arkadaşlarıma bir kez daha yürekten teşekkür ederim.

Bana layık gördüğünüz vekilliği en iyi şekilde sizlerin sesi olabilmek için yapacağıma da bir kez daha söz veriyorum. Sesime ses, gücüme güç oldunuz. Bundan sonra da olacağınızdan hiç şüphem yok.

Yol uzun, durmadan, yılmadan, tüm gayretimizle Sosyal Demokrasiyi iktidara taşıyana kadar çalışacağız.”

CHP_gamze_TBMM (5)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ