logo

Gamze Akkuş İlgezdi ve Battal İlgezdi Oylarını Kullandı

Gamze Akkuş İlgezdi ve Battal İlgezdi Oylarını Kullandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi eşi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kızları Turnam İlgezdi ile birlikte geldiği Dilek Sabancıda oylarını kullandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili aynı zamanda İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi eşi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve kızı Turnam İlgezdi ile birlikte Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelerek 2289 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

YURTTAŞLARIMIZIN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU DEĞİŞİM BEKLİYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi, “Öncelikle tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Bugün ki yaşadığımız iklim dilerim ki annelere demokrasiyi getirecek. Kullandığımız oylar en büyük hediye olacak. Çok yoğun bir katılım var. Yüksek katılımın değişime işaret olduğunu gösteriyor. Huzur içinde insanlar sabırlı bir şekilde bekliyor. Ülke yaşanır bir hale gelecek. Demokrasi, adalet, hak, hukuk, barış ve kardeşlik içinde yeni bir güne başlayacağız. Buna inancım sonsuz, çünkü vatandaş artık yeter diyor. Günlerdir sahadayız, vatandaşlarımızla hasbihal ve sohbet ettik, yan yana geldik ve gözlemledik. Yurttaşlarımızın büyük bir çoğunluğu değişim bekliyor. Aydınlık, bereketli bir Türkiye olması için vatandaş görevini yapıyor.” Dedi.

HALKIMIZ DEĞİŞİM OLMASINI İSTİYOR

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Bu seçim annelerimize hediye olsun. Bu seçim, geçen seçime göre daha yoğun bir katılım var. Geçen seçim ile bu seçim arasındaki yoğunluk fark ediliyor. Temennimiz güzel bir seçim olması. Her şey güzel olacak. Halkımız değişim olmasını istiyor.” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ