logo

Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel Davasında Karar

Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel Davasında Karar

Bilgi sızdırdığı iddia edilen astsubay Erdal Baran ile gazeteciler Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Zeki Dükel’in yargılandığı davada karar açıklandı.

Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuksuz sanıklar Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel ile tutuklu sanık Baran ve avukatları hazır bulundu. 

Esasa ilişkin savunma yapan Müyesser Yıldız, daha önce de yaptığı haberlerden dolayı Fetullahçı Terör Örgütü‘ne (FETÖ) mensup hakim ve savcılar tarafından hakkında iddianame düzenlenip yargılandığını, 15 ay cezaevinde kaldığını, bugün de aynı şekilde hakim karşısına çıkarıldığını savundu. “Bu dava bir intikam davasıdır” diyen Yıldız, hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya tutuksuz sanıklar Yıldız ile Dükel, tutuklu sanık Baran ve sanık avukatları katıldı. Davanın bugünkü celsesinde sanıkların esas hakkındaki mütalaaya karşı savunmaları alındı. Suçsuz olduklarını önü süren sanıklar, beraat talebinde bulundu.

MÜYESSER YILDIZ’A 3 YIL 7 AY 10 GÜN

Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Zeki Dükel ve bu kişilere bilgi sızdırdığı belirtilen Astsubay Erdal Baran’ın yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme, Yıldız’ın 3 yıl 7 ay 10 gün, Dükel’in 1 yıl 15 gün, Baran’ın ise 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ