logo

Gülben Ergen Ataşehir’i Prestij’den Sarstı!

Gülben Ergen Ataşehir’i Prestij’den Sarstı!

Gulben Ergen_prestij_BattalGülben Ergen 4. Kardeş Kültürleri Festivali programının 3. gününde Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde konser verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği ve şarkıların birlikte söylendiği 4. Kardeş Kültürleri Gülben Ergen Konseri’ni Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve kızlarının yanı sıra; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, Abdullah Der, Hüseyin Hışman, Belediye Meclis Üyesi Muammer Ayvalı, Ataşehir Belediyesi birim müdürleri ve binlerce Ataşehirli izledi.

Ataşehir’de bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürlerin Festivali’nin üçüncü programı olan Şevval Sam konserinin 23 Eylül’e ertelenmesi sonrası dördüncü günün programını Komedyen Yavuz Seçkin’in sundu. Yavuz Seçkin’in ünlüleri taklidi izleyicilerin beğenisini kazandı. Gülben Ergen konseri incesi sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Değirmenci, Ataşehirlilerle birlikte seslendirdiği farklı yörelerin türküleri ile Anadolu turu yaptı.

Gecenin son bölümünde alkışlarla sahneye çıkan ünlü sanatçı Gülben Ergen Prestij Caddesi’ni dolduran binlerce hayranının eşliğinde sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahne yakınındaki evelerin camları ve balkonundan izleyen Ataşehirlilerin şarkılara eşlik ederek katıldığı konser geç saatlere kadar sürdü.

Ataşehir Belediyesi Sosyal Medya Ekibi tarafından konserle ilgili fotoğrafı paylaşanlara tişört ve sanatçılarla tanışma ödllü kampanyaya devam edildi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi’nde yapılan festivale katılarak Ataşehirlilerle coşkulu bir gece yaşatan Gülben Ergen ve Yavuz Değirmenci’ye çiçek ve teşekkür plaketi verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ