logo

Günübirlikçilerden Geriye Kalan Çöpler Toplandı: Utanın

Günübirlikçilerden Geriye Kalan Çöpler Toplandı: Utanın

Günübirlik ziyaretçilerin akınına uğrayan Adalar’da Ormanlık alanda, plajlarda, cadde ve sokaklarda tatilin keyfini çıkaran ziyaretçilerin çöpleri gönüllülerin de desteğiyle toplandı.

Geçtiğimiz bayramda başta Büyükada olmak üzere Adalar’ı günübirlik ziyaretçilerin akınına uğradı. Ormanlık alanda, plajlarda, cadde ve sokaklarda tatilin keyfini çıkaran ziyaretçiler, ne yazık ki çöplerini bir kenara kaldırmayı düşünemediler! Kullanılmış maske ve naylon torbalarını ağaç dallarına astılar, pet şişlerini, teneke kutularını ormanlık alana attılar… Belediye temizlik personelimiz gecelerini gündüzlerine katıp çevreyi çöplerden arındırmaya çalışsa da ormanlık ve mesire alanlarındaki çöplerin sonu gelmek bilmedi.

Adalıları üzen bu tablonun son bulması için gece-gündüz gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına gönüllü ekipler de destek veriyor. Bayramın son günü olan Pazartesi akşamından itibaren başlayan gönüllü temizlik çalışmaları ve çöp toplama etkinliklerine bugün de CHP Adalar İlçe Başkanlığı destek verdi. Bu sabah Büyükada Lunapark mevkiinde çevre temizliği yapan gönüllülere Başkanımız Erdem Gül, Başkan Yardımcımız Engin Çelik, CHP İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat ve İlçe yönetimi katıldı.

Dört ayrı kola ayrılıp temizlik yapan çevre dostları, ormanlık alandan yaklaşık 300 büyük boy torba çöp çıkardı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ