logo

GÜVERCİN SEVENLERDEN FERHATPAŞA’DA COŞKULU İLK MEZAT

GÜVERCİN SEVENLERDEN FERHATPAŞA’DA COŞKULU İLK MEZAT

atasehir_guvercin_se3venler_dernegi (1)Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Ferhatpaşa Şubesi yoğun katılımlı ve coşkulu bir mezatla açıldı. Başkan Yardımcısı Namık Sürmen ve Gürsel Sarımaden mezata katıldı.

Recep Kenan/itvahaber.com

Şeref Özen ve Cenk Bulan başkanlığında Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Ferhatpaşa Şubesi açıldı. Açılışta gerçekleşen mezata güvercin sevenler yoğun ilgi gösterdi.

Ferhatpaşa’daki dernek merkezinde gerçekleşen ilk mezata Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden, Atşehir Belediye Meclis Üyesi Tarkan Akan Buztaş, Ataşehir Kent Konseyi Sekreteri Turan Dolu, Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Niyazi Yaman ve Ataşehir Ordulular Derneği Başkanı Ertuğrul Köleoğlu ile güvercin sevenler katıldı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin kendilerine destekleri için teşekkür eden Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Niyazi Yaman, katılmak istediği ancak yoğun programı nedeniyle katılamadığı Başkan İlgezdi’nin selamını getirdiğini söyledi.

Mezattan güvercin alan Başkan Yardımcısı Namık sürmen ve Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden güvercinleri dernek yararına kullanmak üzere bağışladılar.

atasehir_guvercin_se3venler_dernegi (11)atasehir_guvercin_se3venler_dernegi (12)atasehir_guvercin_se3venler_dernegi (26)atasehir_guvercin_se3venler_dernegi (30)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ