logo

Haluk Levent, CHP Hatay Büyükşehir Adaylığı Teklifi Açıklaması Yaptı

Haluk Levent, CHP Hatay Büyükşehir Adaylığı Teklifi Açıklaması Yaptı

CHP’nin Hatay Büyükşehir başkan adaylığı teklifini doğrulayan AHBAP Derneği kurucu başkanı Haluk Levent, diğer partilerden de adaylık teklifi geldiğini açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Yaptığı çalışmalarla halkın gönlünde yer edinen, AHBAP Derneği kurucu yönetim kurulu başkanı Haluk Levent, kendisine CHP’den Hatay Büyükşehir adaylığı teklifi geldiğini doğrulayan açıklama yaptı.

Açıklamasında, CHP’den Hatay “Büyükşehir başkan adaylığı için teklif geldiğini kabul eden Haluk Levent, başka partilerden de teklif geldiğinin altını çizerek, “Siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var.” Dedi.

HALUK LEVENT’İN CHP HATAY BÜYÜKŞEHİR TEKLİFİ AÇIKLAMASI

AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent adaylık teklifi ile ilgili yaptığı açıklamada, CHP’den Hatay “Büyükşehir başkan adaylığı için teklif gelmesi hakkında:
Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var.” İfadelerine yer verdi.

AHBAP DERNEĞİ VE AHBAP PLATFORMU İLE DEPREM BÖLGESİNDE

Haluk Levent, ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak, toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak, yardımlaşma ve dayanışma kültürün korunarak gelişmesine ve geleceğe taşınmasına katkı sağlamak amacı ile kurulan Ahbap Derneği ve Ahbap platformu üzerinden 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölge vatandaşlarına yönelik çalışmaları ile dikkat çekti.

CHP’DEN HALUK LEVENT ADAYLIK TEKLİFİ GİTTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yeniden aday olması sonrası kamuoyunda yaşanan tartışmalar, Hatay’da  parti yöneticilerine yönelik tepkiler sonrası anket sonuçlarına göre yeni bir adayın belirlenebileceği açıklanan CHP tarafından AHBAP Derneği kurucu başkanı Haluk Levent adaylık teklifi gittiği iddia edilmişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ