logo

‘HANGİSİ KARISI?’ TİYATRO DÜNYASI OYUNCULARI MSKM’DE

‘HANGİSİ KARISI?’ TİYATRO DÜNYASI OYUNCULARI MSKM’DE

Ataşehir MSKM’de Tiyatro Dünyası Oyuncuları tarafından sahnelenen “Hangisi Karısı” adlı oyun Ataşehirli tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı.

Tiyatro Dünyası Oyuncuları tarafından sahnelenen “Hangisi Karısı” adlı oyun Ataşehirli tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı. Oyun sonunda oyunculara Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi Genel sanat Yönetmeni Oben Özkal tarafından çiçek takdim edildi.

Oyunun aynı zamanda yönetmeni de olan oyuncu Can Törtop da oyun sonunda yaptığı kısa konuşmada, “Ataşehir’de yeni açılan bir kültür merkezinde sizlerle bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduk. Bizi bir araya getiren yöneticilerimize teşekkür ederiz” dedi.

John Smith (Berke Hürcan) Londra’da bir taksi şoförüdür. John’un birbirinden farklı iki hayatı, Londra’nın farklı bölgelerinde iki evi vardır ve de resmi olarak evli olduğu iki eşi: Mary (Ümmühan Kıldiş) ve Barbara (Ece Gürsel). Çok sıkı bir zaman programı yaparak iki evliliğini de hiç şüphe çekmeden devam ettiren John, bir akşam yaşlı bir kadını hırsızlardan kurtarmak isterken gözünü hastanede açar. Hırsızlık olayını araştıran dedektiflerin (Celal Belgil ve Ferhat Balaban) sorularıyla John’un bütün düzeni bozulmak üzeredir.

Üst kat komşusu Stanly’den (Can Törtop) yardım ister ancak Stanly yardım etmekten çok işleri daha da karıştıracaktır. Barbara’nın yeni komşusu Bobby (Can Mutluca)’nin de dahil olmasıyla olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Ray Cooney tarafından yazılan tiyatro oyunu Orhan Azizoğlu tarafından dilimize çevrilmiş.

Yönetmenliğini Can Törtop’un yaptığı “HANGİSİ KARISI?” adlı tiyatro oyununda Tiyatro Dünyası Oyuncuları; Berke Hürcan, Ece Gürsel, Celal Belgil, Can Törtop, Ümmühan Kıldiş, Ferhat Balaban, Can Mutluca rol alıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ