logo

Hasan Sakız, ‘Ataşehir’de Bu Dönem AK Parti’nin Dönemi Olacak’

Hasan Sakız, ‘Ataşehir’de Bu Dönem AK Parti’nin Dönemi Olacak’

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hasan Sakız Ataşehir’de yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir‘de bu dönem AK Parti’nin dönemi olacak.” Diye konuşan Hasan Sakız, “Ataşehir’i, sahadaki bütün arkadaşlarımızı katmak kaydıyla, dostlarımızla, komşularımızla hep birlikte yönetmeyi vaat ediyoruz.” Dedi.

Adaylaşması halinde açıklayacağı projelerinden örnek veren Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hasan Sakız, “Başkanla Baş Başa” adıyla hazırladığı projeyi örneklerden ilki olarak açıkladı.

Ataşehir’de evcil hayvanlara yönelik projesini de paylaşan Hasan Sakız, hayvan dostu parklar projesi ile “Vatandaşların hayvanlarını gezdirebilecekleri oyun alanlarının olduğu parklar oluşturulacak.” Dedi.

TEBESSÜMÜ ÖNEMSİYORUZ

Hasan Sakız: “Tebessümü Önemsiyoruz. Mutluluğun ön plana alan, çocuklarımızın işin merkezinde olduğu bir anlayışla süreci hep beraber yöneteceğiz.”

GÜLÜMSEYEN BİR ATAŞEHİR’DE YAŞAM BAŞLATMAK

İlçe Başkanlığı komisyonunda görevli olduğu dönemde hazırladıkları projeleri dönemin Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a sunduklarını, geçmişlerinde proje olduğunu, proje hazırlamak olduğunu kaydeden Hasan sakız, gülümseyen bir Ataşehir‘de yaşam başlatmak istiyor.

Kültürden sanata, imar, kentsel dönüşüm gibi birçok noktada, projeleri olduğunu kaydeden Hasan sakız, “Adaylaşmam ile birlikte, bir sunumla basınla birlikte projelerimizi halkımıza anlatacağız.” dedi.

GAZZE’DE YAŞANAN FİLİSTİNLİ KATLİAMI SONA ERSİN

Gazze’de yaşanan Filistinli çocuklara ve Filistin halkına yönelik katliamın sona ermesini dileyen Hasan Sakız, Filistin halkının kendi sınırları içerisinde iki devletli bir çözümle huzura kavuşması temennisinde bulundu.

İL PROJE; ÇOCUK MECLİSİ, BAŞKAN DANIŞMAN

31 Mart seçiminde aday olup seçilirse çocuklara yönelik projesi ile ilgili açıklama yapan ve ilk projesinin çocukluklara yönelik olduğunu kaydeden Hasan Sakız, göreve gelir gelmez çocuk merkezli bir yönetim anlayışı ile “Çocuk Meclisi” oluşturarak, “Çocuk Meclisi Başkanı”nı da kendisine danışman yapacağını söyledi.

1987’DE ATAŞEHİR’E GELDİM, FERHATPAŞA’DA YAŞAMAYA BAŞLADIM

1976 Malatya sınırına yakın Sivas doğumlu olduğunu ifade eden, çocukluğunun Erzincan’da geçtiğini  1987’de Ataşehir’e geldiğini, Ferhatpaşa’da yaşamaya başladığını kaydeden Hasan Sakız, Ataşehir’in birçok noktasında ticaretle uğraştığını söyledi.

Siyasi hayatına 2002 yılında Mehmet Müezzinoğlu başkanlığındaki İstanbul İl yönetimde, yönetim kurulu üyesi olarak başladığını belirten, Aziz Babuşçu yönetiminde devam ettiğini, Selim Temurci ile AK Parti il yönetiminde çalıştığını ifade etti.

ATAŞEHİR’DEKİ BİRLEŞTİRİCİ UNSURUNUN ÖNEMİNİ İYİ BİLİRİM

1.Bölge milletvekili aday adaylığı yanı sıra 2013-2014 2015 yıllarında Ataşehir’de İstanbul il koordinatörü olarak ve Ataşehir sorumlusu olarak görev yaptığını, 2014 seçimlerinde Nimetullah Tapu ile birlikte Ataşehir’de çalıştıklarını kaydeden Hasan Sakız, dolayısıyla Ataşehir’in mevcut yapısını, Ataşehir’deki birleştirici unsurunun ne kadar önemli olduğunu çok iyi bildiğini söyledi.

31 MART’TA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE ATAŞEHİR’İ TANIŞTIRACAĞIZ

2009 yılında Ataşehir’deki süreci kaçırdıklarını, 2014 yılında yakalamaya çalıştıklarını kaydeden Hasan Sakız, “2019’da İsmail Erdem Bey ile birlikte sürecin sonuna doğru geldiğimizi ilan etmiş olduk. 31 Mart 2024 seçimlerinde AK Parti belediyeciliği ile Ataşehir’i tanıştırmış olacağız.” Dedi.

ANADOLU YAKASI’NIN BİRÇOK NOKTASINDA ÇALIŞTIM

AK Parti 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hasan Sakız www.itvhaber.com’u temsilen Recep Kenan’ın katıldığı basın buluşmasındaki açıklamasında şu ayrıntılara yer verdi:

“Uzun yıllar AK Parti İstanbul 1 Bölge teşkilat başkanlığı yaptım. Anadolu Yakası’nın birçok noktasında hem ticaret yaptık, hem de siyasi hayatımızı sürdürdük. En son 2023 Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde İstanbul İl Başkanlığımızın Seçim Koordinasyon Merkezi 1. bölge sorumlusu olarak görev yaptım. Biz, bir arada birlikte çalışmalarımıza devam edersek alamayacağımız seçim olmaz.”

YAŞAMIN SİYASİ, TİCARİ, EĞİTİM TARAFINA HAKİM DURUMUNDAYIZ

 “Sürecin sonunda adaylığımız da açıklanırsa hep beraber Ataşehir sürecini birlikte başlatmış olacağız. Tahsil hayatımı Yıldız Teknik’te matematik mühendisi olarak tamamladım. Medeniyet Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler ile devam ettim. Biz yaşamın hem siyasi tarafına, hem ticari tarafına hem de eğitim tarafına hakim durumundayız. Biz burada yönetime talipsek birlikte bir arada hareket etme kabiliyetini sağlamak kaydıyla süreci yöneterek hep birlikte Ataşehir’i oluşturacağımız süreci yaşayacağız.”

ÇOCUKLARIMIZ MUTLU OLURSA, BİZ DE MUTLU OLURUZ

“Çocukları ve mutluluğu merkeze alan bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız. Biz Ataşehir’de bir “Çocuk Meclisi” kurmak istiyoruz. Danışmanlarımdan bir tanesi de bir çocuk olacak. Biz diyoruz ki; bizim çocuklarımız mutlu olursa, biz de mutlu oluruz.”

ADAY GİBİ ÇALIŞIYORUZ, BÜTÜN PROJELERİMİZLE GÖREVE HAZIRIZ

Projelerimizi çocukların gözüyle inceleyerek sonlandıracağız. Geleceğe mutla bakan, güvende yaşayabileceği ilçede yaşamaktan keyif alan bireyler olarak, komşuluk hukukunu önceleyen bir anlayış içinde olacağız. Ataşehir’imiz İstanbul’un en merkezi noktalarından. 2008’de ilçe olan diğer bazı ilçelerin yanında hizmet noktasında bazı hizmetlerde geri kalmış durumda. Bizim Ataşehir’de birçok konuda pek çok projemiz var. Biz aday adayı gibi değil, aday gibi çalışıyoruz. Proje üretiyoruz. Yarın bize görev verildiği zaman, bütün projelerimizle göreve hazırız. Sahaya indiğimizde tek tek projelerimizi anlatacak konumdayız.”

ATAŞEHİR’İ İSTANBUL’UN TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEĞİ HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ

“Bizim hiçbir zaman öne çıkmak gibi bir arzumuz olmadı. Biz Ataşehir için aşkla, şevkle çalışanların, kabul edilebileceği hizmet anlayışını ortaya koyarak Ataşehir’i İstanbul’un, aynı zamanda Türkiye’nin de göz bebeği haline getirmek istiyoruz.”

“BAŞKANLA BAŞ BAŞA” HATTI KURACAĞIZ

“-Başkanla Baş Başa- adıyla hazırladığımız projeyle haftanın belirli günleri, belirli saatlerde vatandaşlarımızla direk bağlanacağımız ve vatandaşın derdini başkana direkt anlatacağı bir hattımız olacak. Başkanla baş başa hattı kuracağız.”

HAYVAN DOSTU PROJELER OLUŞTURACAĞIZ

“Hayvan dostu projeler oluşturacağız. Hayvan dostu parklar projesi ile vatandaşların hayvanlarını gezdirebilecekleri oyun alanlarının olduğu parklar oluşturulacak. Seyahate gidecekleri ya da müşterinin olduğu zamanlarda hayvan dostlarının güvenle bırakabilecekleri hayvan oteli olacak.”

ORTAK AKLIN HAKİM OLDUĞU BİR YÖNETİCİ ANLAYIŞI

“Kadınlarımıza, ihtiyarlarımıza yönelik çok ciddi projelerimiz var. Kimsesizlerle, engellilerle alakalı projelerimiz hazır. Arzu ediyoruz ki, bir başka ilçeye gereksinim duymadan, kendi ilçesinde bütün aktivitelerini yapabilenlerin olduğu projeler üretelim. Bizim buradaki amacımız, ortak aklın hakim olduğu bir yönetici anlayışını hayata geçirmek.”

TEBESSÜM EN BÜYÜK YAN ETKİSİ OLMAYAN İLAÇTIR

“31 Mart seçimlerinde belediye alınırsa, ilk yapacağımız belediyenin girişinde bazı noktalara -tebessüm en büyük yan etkisi olmayan ilaçtır- Tabelaları Koruyacağız. -Dur Derin Nefes Al ve Tebessüm Et- diyeceğiz. Tebessümü yüzümüzden eksiltmememiz lazım. Günün yorgunluğu ve stresiyle belediyeye gelen vatandaşları tebessümle karşılayarak, tebessümü karşı tarafa yansıtmış olacağız.”

ATAŞEHİR’DE BU DÖNEM AK PARTİ’NİN DÖNEMİ OLACAK

“Ataşehir’de bu dönem AK Parti’nin dönemi olacak. Bu dönem hizmet dönemi olacak. Bu dönem birlikte yönetebileceğimiz bir Ataşehir’in hızla yükselişinin dönemi olacak. Biz buna inanıyoruz. Kararlıyız, hep birlikte yaşayacağımız bir dönem hep birlikte yaratacağız. Ataşehir’i, sahadaki bütün arkadaşlarımızı katmak kaydıyla, dostlarımızla, komşularımızla hep birlikte yönetmeyi vaat ediyoruz.”

“BAŞKANLAR KURULU” DANIŞMA KURULU OLARAK GÖREV YAPACAK

“Bir Çocuk meclisimiz olacak. Kadın kurulumuz olacak. Gençlik kurulumuz olacak. Bunların başkanları -Başkanlar Kurulu-nu oluşturacak. Bu kurulun içerisinde engelli arkadaşımız da olacak. Bu kurul danışma kurulu olarak görev yapacak.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ