logo

Haydi Ataşehirli Çocuklar Sünnete

Haydi Ataşehirli Çocuklar Sünnete

sünnetAtaşehir Belediyesi tarafından hazırlanan organizasyonla bu yılda yüzlerce Ataşehirli çocuğun sünnetinin yapılacağı duyuruldu. Başvuru  Halkla İlişkiler Birimi’ne.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi düzenlediği organizasyonla Ataşehir’de yaşayan dar gelirli ailelerin çocuklarını, sağlıklı ve modern koşullarda ücretsiz olarak sünnet yaptırıyor.

Düzenlediği şölen ile 600 çocuğun sünnet olmasını sağlayacak olan Ataşehir Belediyesi, sünnet olacak çocuğun kimliğinin yanı sıra ayakkabı, pantolon ve gömlek ölçülerini Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’ne bildirmeleri gerektiğini duyurdu.

Ataşehir Belediyesi’nin sünnet organizasyonu duyurusu şöyle;

Ataşehir’de sünnet heyecanı!
Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan organizasyonla her yıl olduğu gibi bu yılda yüzlerce Ataşehirli çocuk sünnet oluyor.
İlçede yaşayan dar gelirli ailelerin çocukları, en sağlıklı ve modern koşullarda ücretsiz olarak sünnet olmaya başladılar.

Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında; Acıbadem, Avicenna, Eren Tıp Merkezi, Kadıköy Şifa, Memorial ve Yeditepe Üniversitesi hastanelerinde sünnet operasyonları halen devam ediyor. Bu yıl organizasyon kapsamında 600’den fazla çocuk sünnet olacak.

Sünnet olan çocukların düğünü için de büyük bir şölen organize edilecek. Şölende çocuklara hediyeler verilecek, çeşitli animasyon ve müzik gösterileri sunulacak.

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen fakat kayıt yaptırmayan Ataşehirli aileler henüz geç kalmadı. Sünnet başvuruları Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’ne halen yapılabilir. Başvuru için sünnet olacak çocuğun kimliğinin yanı sıra ayakkabı, pantolon ve gömlek ölçülerinin de iletilmesi gerekiyor. Daha detaylı bilgi için Ataşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nin 0216 570 50 00 numaralı telefonunu aranabilir.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ