logo

‘Hudut Namustur’ Pankartı Asan CHP’li Gençlere Gözaltı

‘Hudut Namustur’ Pankartı Asan CHP’li Gençlere Gözaltı

 “Hudut namustur” diye pankart asanların gözaltına alındığını açıklayan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, “Biz de bu pankartı CHP Genel Merkezi’ne astık” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Merkezi, İstanbul’un aralarında olduğu il başkanlıkları ve Ataşehir’in aralarında olduğu ilçe başkanlıkları binalarına “Hudut Namustur” pankartı asıldı.

Hudut namustur diye pankart asanların gözaltına alındığını kaydeden CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: “Hudut namustur diye pankart asan çocuklar, gözaltına alındı. O gençlerin alnından öpüyorum. Biz de bu pankartı CHP Genel Merkezi’ne astık kardeşim. Gelin kaldırın!” dedi.

“HUDUT NAMUSTUR”A YURTDIŞI ÇIKIŞ YASAĞI

“Hudut namustur” pankartı astıkları için gözaltına alınan CHP’li gençlerin yurtdışı yasağı konularak serbest bırakıldıkları öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Afgan sığınmacıların sınır geçişleri ile ilgili açıklamasında, “Avrupa liderleri “Afganistan Sığınmacı sorununu Türkiye ile halletmeliyiz” demeye başladılar. AB neden İran’la değil de Türkiye ile konuşalım diyor? Komşu değiliz, neden biz? Siz verin bu sorunun yanıtını sevgili halkım. Sizce İran böyle bir Sığınmacı Anlaşmasına ‘evet’ der mi?” ifadelerine yer vermişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ