logo

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ortak Masa İçin Ataşehir’e Geliyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ortak Masa İçin Ataşehir’e Geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul’un ilçelerine düzenlediği programlı gezileri kapsamında Ataşehir’e gelerek “ortak masa toplantısı” gerçekleştirecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İlçe belediyeleri ile “ortak masa toplantıları” kapsamında 4 Kasım Pazartesi günü Ataşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek.

İstanbul’un bütün ilçelerini ziyaret edeceğini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, program dahilinde ziyaret ettiği ilçelerde Belediye Başkan ve yetkilileri ile ortak masa toplantısı gerçekleştirerek ilçenin sorunları masaya yatırılıyor. Sorunların paylaşıldığı “Ortak Masa Toplantısı”nda sunulan çözüm önerileri değerlendiriliyor.

Saat 10.00 Ataşehir Belediyesi’nde olması beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret edecek.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve belediye yetkililerinden ilçe hakkında brifing alacak olan İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha sonra Ataşehir’de bir dizi ziyaret ve gezi gerçekleştirecek.

Program Akışı:

10.00-10.15    Karşılama ve Başkanlık Odasında Ağırlama (Basına Açık)

10.15-11.30     Brifing: Brifing Odası (Basına Kapalı)

11.30-13.00     Ziyaretler:

·   Ülker Arena Metro Kavşağı

·  İstanbul Hali

·  Esatpaşa Spor Tesisi Yapımı

·  Göztepe Kurbağlıdere

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ