logo

İBB’de Trafik Uzmanı Murat Kazanasmaz’ın Görevine Son

İBB’de Trafik Uzmanı Murat Kazanasmaz’ın Görevine Son

Yerel Seçim öncesi İBB çalışanları adına Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan açıklama metnini okuyan, İBB’de trafik uzmanı görevlisi Murat Kazanasmaz’ın görevine son verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

23 Haziran İBB Başkanlığı seçimleri öncesinde, İBB çalışanları adına Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan bir açıklama metnini okuyan, İBB’de trafik uzmanı olarak görev yapan Murat Kazanasmaz’ın görevine son verildiği öğrenildi.

Bir grup İBB çalışanı, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ‘yenileme’ seçimlerinden tam 2 hafta önce İBB binası önünde ‘Ekrem İmamoğlu karşıtı’ miting düzenlemiş, mitingde basına açıklamayı trafik uzmanı İBB çalışanı Murat Kazanasmaz yapmıştı. Açıklamada “İstanbulumuz için yıllardır kaynakları etkin ve verimli kullanarak yapılan yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile ‘israf’ kavramına sıkıştırma ‘insafsızlığı’ gösterenleri kınıyoruz” denilerek açıkça Ekrem imamoğlu protesto edilmişti.

MURAT KAZANASMAZ’IN İŞİNE SON VERİLDİ

Kamuoyunda da tepkiye neden olan açıklamayı okuyan ve bugün itibarı ile İBB’deki  işine son verilen Murat Kazanasmaz’ın; olması gereken sürecin işlediğini, işten çıkarılmayı beklediğini ve şaşırmadığını söylediği belirtiliyor. Kazanasmaz’ın, hiçbir zaman siyasetin içinde olmadığı ve bundan sonra da olmayı düşünmediğinin altını çizdiği ifade ediliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ