logo

İBB’den Amatörde Sportif Başarıyı Teşvik İçin Yardım

İBB’den Amatörde Sportif Başarıyı Teşvik İçin Yardım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sportif başarıyı teşvik amacıyla Ataşehir’de futbol branşında faaliyette bulunan Amatör Spor Kulüplerine ekipman ve malzeme yardımı yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Destek Bizden Başarı Sizden” sloganıyla “Sportif Başarıyı Teşvik” amacıyla Ataşehir’de futbol branşında faaliyeti olan kulüplere İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin ekipman ve malzeme yardımı Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda Ahmet Özcan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Ataşehir İlçe Başkanlığı’ndaki malzeme teslim törenine Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte; Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı da katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin, “Destek Bizden Başarı Sizden” sloganıyla “Sportif Başarıyı Teşvik” amacıyla İstanbul’da futbol branşında aktif faaliyet gösteren Amatör Kulüplere destek olmak amacıyla dağıttığı malzemeler Ak Parti Ataşehir İlçe binasında kulüp yetkililerine teslim edildi.

Recep Kenan paylaştı: 13 Kasım 2018 Salı

SPOR BİRLEŞTİRİCİ, KAYNAŞTIRICI VE BERABERLİĞİ SAĞLAYICI FAALİYET

İBB tarafından sportif başarıyı teşvik amacıyla futbol branşında aktif faaliyet gösteren Amatör Kulüplere destek amacıyla verilen malzeme yardımının dağıtımı sırasında konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, İBB’nin yardımının amatör spora destek olma amacı ile yapıldığına dikkat çekerek; “Avrupa sporu insanlar kaynaştırma ve birleştirici unsur olarak görür. Bizde inşallah bundan sonra sporun ülkemizde birleştirici, kaynaştırıcı ve beraberliği sağlayıcı bir faaliyet olarak devam etmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

STK TURNUVA KUPA TÖRENİNE CUMHURBAŞKANIMIZI DAVET EDECEĞİZ

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı devam eden STK turnuvasının tamamlanmak üzere olduğunu belirtip Kupa törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı davet edeceklerini kaydederek, “Şu ana kadar futbolun dışında olan herhangi bir tatsızlıkla karşılaşmadık. Şu an final ve kupa töreni için bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah o kupa törenine davet edip Cumhurbaşkanımızı getirmeye niyetimiz var” diye konuştu.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ AK PARTİLİ OLURSA DAHA ÇOK SPOR MEKANI

Ak Partili Belediye olduğunda Ataşehir’in daha çok ve daha kaliteli spor mekânlarına kavuşacağını ifade eden Ahmet Özcan; konuşmasını, “Bölgemizde hem sivil toplum kuruluşlarıyla özelliklede sporla ilgili olanlarla daha çok haşir neşir olup çocuklarımızı sokaklardan daha fazla spor yapabilecekleri alanlara çekmektir.  Sizler bu noktada görevinizi fazlasıyla yerine getiriyorsunuz. Bizler sizlere yetişmeye çalışacağız, destek olmaya çalışacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde Ataşehir Belediyesi Ak Partili olursa spor yapacak daha fazla yer ve mekânla tanışacaksınız.” ifadeleri ile sürdürdü.

İBB’DEN FUTBOL FAALİYETİ OLAN 3 KURUMA VETO

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)’nden gelen listede yapılan araştırma sonucunda; Çamoluk Spor, Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği ve Ataşehir Özel Sporcuları kuruluşlarına malzeme verilemeyecek ibaresi konulduğunu kaydeden Özcan; İBB, aktif faaliyetleri olan kuruluşlara malzeme dağıtımını yaptığını bunu da bizzat yerinde görerek tespit ettiğini söyledi.

ÇAMOLUK SPOR KULÜBÜNE YARDIM KARARI AHMET ÖZCAN’DAN

Ataşehir Çamoluk Spor’un futbol branşında aktif faaliyetleri konusunda uyarı yapılan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan’ın iradesi ile Çamoluk Spor Kulübüne malzemelerin verilmesi sağlandı.

TESLİME KULÜP BAŞKANLARI KATILMADI

Amatör Spor Kulüpler Birliği’nin kayıtlarına göre Ataşehir’de futbol branşında faaliyet gösteren 19 Amatör Spor Kulübü var. Futbol branşında faaliyet gösteren 19 spor kulübünden yardım kararı olan 16 kulübün, İBB tarafından verilen malzeme ve ekipman yardımının Ak Parti Ataşehir İçe Başkanlığı’ndaki dağıtımı ve teslim törenine başkanlık seviyesinde katılmaması dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sportif başarıyı teşvik amacıyla yaptığı yardım ekipman ve malzemeleri; futbol forması ve şortu, Konç, antrenman eşofmanı, idman forma ve şortu, idman çorabı, futbol top taşıma çantasından oluşuyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ