logo

İBRAHİM ERKAL HAYATINI KAYBETTİ

İBRAHİM ERKAL HAYATINI KAYBETTİ

Beyin kanaması geçiren, evinin otoparkında 1,5 saat sonra bulunup hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın tedavi gördüğü hastaneden beyin ölümü gerçekleştiği açıklandı.

SANATÇI İBRAHİM ERKAL’IN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Acı haberi duyan sevenlerinin akın ettiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, Erkal’ın, bugün yapılan tetkikler sonucunda beyin ölümünün gerçekleştiğinin tespit edildiğini, yaşam destek ünitesine bağlı olarak şarkıcının kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonlarının devam ettirildiğin söyledi.

Acı haberi ünlü sanatçının sosyal medya hesaplarını yöneten ailesi “Değerli sanatçımız İbrahim Erkal tüm çabalara rağmen hakkın rahmetine kavuşmuştur” şeklindeki paylaşımla duyurdu.

1996’da ‘Canısı’ şarkısıyla şöhrete kavuşan 50 yaşındaki İbrahim Erkal, 11 Nisan gecesi 3 arkadaşı ile yemek yedi. Lokantanın valesi kullandığı aracıyla İbrahim Erkal’ı Maltepe’deki oturduğu sitenin otoparkına kadar getirdi. Burada 1,5 saat kadar baygın kalan sanatçının beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ