logo

İçerenköy İnal Aydınoğlu kültür Merkezi ‘Görkemli Hatıralar’ ile Kapılarını Açtı

İçerenköy İnal Aydınoğlu kültür Merkezi ‘Görkemli Hatıralar’ ile Kapılarını Açtı

Aralık Ayı İçerisinde açılacak İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, canlı yayınlanan Serhan Asker’in “Görkemli Hatıralar” Programı ile kapılarını Ataşehirlilere açtı.

Recep Kenan / itvhaber.com

İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ndeki program ile ilgili açıklama yapan Battal İlgezdi, “Ataşehirimizi, sanatı, sağlığı ve projelerimizi konuştuğumuz keyifli bir programı geride bıraktık.” Dedi.

SERHAN ASKER’İN “GÖRKEMLİ HATIRALAR” PROGRAMI ATAŞEHİR’DE

Ataşehir’in ve İstanbul’un önemli kültür merkezleri arasına girecek olan İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, 17 Aralık Pazar günü saat 17 10.00’da başlayan ve Halk TV’de canlı yayınlanan Serhan Asker‘in “Görkemli Hatıralar” programıyla Ataşehirlilerle buluştu.

KARDEŞ TÜRKÜLER TÜRKÜLERİ BİRLİKTE SÖYLEDİ

İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ndeki programda Kardeş Türküler grubunun seslendirdiği türkülere Ataşehirliler hep birlikte katıldılar.

METİN AKPINAR İLE SOHBET

Güncel konular ile ilgili düşünce ve görüşlerini Ataşehirliler ile paylaşan usta tiyatro sanatçısı Metin Akpınar, Devekuşu Kabare Tiyatrosu dönemi çalışmaları ile ilgili anılarını aktardı.

BATTAL İLGEZDİ, EĞİTİM, SANAT, SAĞLIK PROJELERİNİ ANLATTI

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eğitim, sanat, sağlık ve diğer projelerin aralarında olduğu Ataşehir’de yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi paylaşarak, Ataşehir’e ve Ataşehirlilere hizmete devam edeceği vurgusunu yaptı.

İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen canlı yayın programı ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, açıklamasında, “Serhan Asker’in Halk Tv’de sunduğu “Görkemli Hatıralar” programını bugün İnal Aydınoğlu Kültür Merkezimizde gerçekleştirdik.
  Türkiye’nin ilk kabare tiyatrosu olan Devekuşu Kabare Tiyatrosu’nun kurucularından, büyük usta Metin Akpınar ve müziğin birleştirici gücüne inanan Kardeş Türküler’in konuğumuz olduğu programa ilgi gösteren, salonu dolduran tüm Ataşehirli komşularıma teşekkür ediyorum.
  Ataşehirimizi, sanatı, sağlığı ve projelerimizi konuştuğumuz keyifli bir programı geride bıraktık.” İfadelerine yer verdi.

YIL BİTMEDEN AÇILACAK

Ataşehir’in önemli kültür merkezi olacak olan İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi Aralık ayı içerisinde yıl sonuna kadar Ataşehirlilerin ve İstanbulluların hizmetine gireceği belirtiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ