logo

İçerenköy, Küçükbakkalköy İmar Planı Meclis Gündeminde

İçerenköy, Küçükbakkalköy İmar Planı Meclis Gündeminde

Ataşehir Belediyesi Plan ve Projeler Müdürlüğünün Ataşehir ilçesi 1/1000 ölçekli İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresi Uygulama İmar Planı Meclis gündemine alındı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Kasım Ayı gündemine alınan İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP İtirazı değerlendirmelerini, görüşüp kabul ederek ilçe belediyesine göndermişti.

İlçe belediyesi daha önce hazırlayıp Meclise sunduğu, itirazlar nedeniyle geri çektiği planı İBB Meclisi tarafından düzenlene 1/5000 Ölçekli NİP’a göre düzenlediği 1/1000 ölçekli İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresi Uygulama İmar Planını görüşülmek üzere Ataşehir Belediye Meclisine sundu.

İBB Meclisi Kasım toplantısında İtirazı ile ilgili düzenlemeler görüşülerek onaylanan Ataşehir İlçesi, İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planına uygun olarak düzenlemeler yapılan  Ataşehir ilçesi 1/1000 ölçekli İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresi Uygulama İmar Planına ilişkin Plan ve Projeler müdürlüğünün 07/01/2019 tarihli teklifi ek gündem maddesi olarak geldiği Ataşehir Belediye Meclisi’nde görüşülerek oy birliği ile gündeme alınarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na sevk edildi.

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ataşehir ilçesi 1/1000 ölçekli İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresi Uygulama İmar Planına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 31/10/2018 tarihli ve 68 sayılı raporu Meclisi gündemine alınmış, itirazların da dikkate alınarak yapıldığı görüşmeler sonrası yapılan oylamada müdürlüğüne edilme kararı alınmıştı. Plan İBB tarafından itirazlar dikkate alınarak yapılan düzenlemeler sonrası onaylanan 1/5000 ölçek NİP’e göre düzenlenip görüşülmek üzere tekrar Ataşehir Belediye Meclisi gündemine alındı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ