logo

İçerenköy Muhtar Adayı Ömer Akın, Sırma Doğru Lehine Adaylıktan Çekildi

İçerenköy Muhtar Adayı Ömer Akın, Sırma Doğru Lehine Adaylıktan Çekildi

31 Mart Yerel seçimi İçerenköy Mahallesi Muhtar Adayı olan Ömer Akın yeni dönemde de aday olan Muhtar Sırma Doğru lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

İçerenköy Mahallesi Muhtar Adayı olan Ömer Akın, İçerenköy Mahallesi Muhtarı ve 31 Mart Yerel seçimi adayı Sırma Doğru lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Yeni dönemde de aday olan Muhtar Sırma Doğru’nın, ehliyet ve liyakat sahibi olmasının kendisiyle yarışa girmek yerine desteklemeye yönelttiğini kaydeden İçerenköy Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Akın, desteğini açıkladığı Muhtar adayı  Sırma Doğru’ya yerel seçimlerde başarı diledi.

Öte yandan, 2014 yılında muhtarlık çalışmalarında demokrasinin gereği rakibi olan Ersin Yaman ve 20 yıl İçerenköy muhtarlığı yapan Ayhan Öztürk, Muhtar Sırma Doğru’ya desteklerini açıkladılar.

Adaylıktan çekildiğini açıklayan İçerenköy Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Akın, açıklamasında, “Adaylıktan çekilmemdeki en büyük etkenlerden biri, mevcut muhtarımız Sırma Doğru hanımefendinin mahallemizde bıraktığı izlerdir.” İfadelerine yer verdi.

İçerenköy Mahallesi Muhtar Adayı olan Ömer Akın tarafından yapılan açıklama:
Adaylıktan çekilmemdeki en büyük etkenlerden biri, mevcut muhtarımız Sırma Doğru hanımefendinin mahallemizde bıraktığı izlerdir. Çevremdeki herkesten kendisi ile ilgili olumlu şeyler duydum ve tanıştığımızda çok nazik buldum. Sahada faal, dayanışma bilincine sahip, insanlar tarafından sevilen bir hanımefendi. Bulunduğu konumda ehliyet ve liyakat sahibi olması, beni kendisiyle yarışa girmek yerine desteklemeye yöneltti. Bu bağlamda Sırma hanıma 2024 yerel seçimlerde başarılar diliyorum, oyum kendisinindir💐 @sirmadogru_muhtar

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ