logo

İDO, Marmara ve Akdeniz’den Sonra Ege Denizi’nde Yolcu Taşıyor

İDO, Marmara ve Akdeniz’den Sonra Ege Denizi’nde Yolcu Taşıyor

Marmara Denizi’ndeki 36 yıl ve Akdeniz deneyimleri ile deniz yolcu taşımacılığının lideri İDO, 2024 yılında Ege Denizi Sığacık Teos Marina-Samos seferlerine başlıyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Deniz yolcu taşımacılığının lider firması İDO,  Marmara Denizi’ndeki 36 yıllık deneyimim ve Akdeniz deneyimleri sonrası, 2024 yılında Ege Denizi’nde Sığacık Teos Marina-Samos seferlerini başlatıyor.

İDO, 2024 yılında Ege Denizi’nde Sığacık Teos MarinaSamos seferlerini başlatıyor

Filosunda 5 feribot, 24 deniz otobüsü ve 18 arabalı vapur olmak üzere toplam 47 gemi ve 35 iskele bulunan İDO, Marmara Bölgesi’nde yılda yaklaşık 11 milyon araç ve 35 milyon yolcuya 1.250 çalışanımızla hizmet vermek üzere yolcu ve araç taşımacılığı alanında faaliyet gösteriyor.

36 yıllık Marmara Denizi dışında, geçtiğimiz yıl Hatay-Kıbrıs hattında iki gemiyle, bu yıl da Mersin-Hatay hattında bir gemiyle seferler düzenleyen İDO, açılan yeni hatlar ile ilgili açıklama yaptı.

İDO İLE EGE SIĞACIK VE SAMOS SEFERLERİ BAŞLIYOR

İDO tarafından açılan yeni denizyolu hatlar ile ilgili açıklama:

Marmara Denizi dışında, geçen yıl Hatay-Kıbrıs hattında iki gemimizle, bu yıl da Mersin-Hatay hattında bir gemimizle seferler gerçekleştirdik.

Denizde yolcu taşımacılığının lider firması olarak Marmara Denizi’ndeki 36 yıllık deneyimimizin yanında Akdeniz deneyimlerimiz sonrası, 2024 yılında Ege Denizi’nde Sığacık Teos Marina-Samos seferlerimize başlıyoruz.

449 kişi kapasiteli hızlı deniz otobüslerimiz ile Ege kıyılarından adalara olan ulaşım süresini kısaltarak güvenli, hızlı ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmayı hedefliyoruz.

Ege adalarındaki ilk gemimizle Sığacık Teos Marina-Samos arasını 1 saate düşürdüğümüz seferlerimize Nisan ayında başlamayı planlıyoruz. Ege adalarına açılmamızda iş birliği yaptığımız Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Feribotumuzun ana bağlama ve kalkış yeri olan Teos Marina, İzmir merkeze 50 Km mesafede olup yaklaşık 30-40 dakikalık yolculukla ulaşılabilmektedir. Ayrıca İzmir’den Seferihisar-Sığacık’a belediye otobüsleri bulunmaktadır. Özel aracınızla geldiğiniz takdirde Teos Marina içinde bağlı bulunan Samos Feribotuna 100 metre mesafede Marina içinde indirimli park hizmeti bulunmaktadır. Teos Marina giden yolcu salonu içinde Setur Duty Free bulunmaktadır. Gerekli izinlerin yetişmesi halinde gelen yolcu salonunda da nisan ayından itibaren SeturDutyFree hizmet verecektir.

Yolcu bileti yanına otel, restoran gibi konaklama ve yeme-içme hizmetinin de dahil olduğu tur paketleri satışına centeler üzerinden sistemimize entegre ederek ilerleyeceğiz.

Sizlere konforlu entegre hizmet sunmak için deneyimli ekibimizle çalışıyoruz. Yunan adalarında geçerli olacak yeni vize açıklaması sonrası talebin artacağını öngörüyoruz.

Ayrıca İDO markasına olan güven nedeniyle sefer düzenlediğimiz adalar yanında düzenlemediklerimiz için de satış sistemimizi geliştirerek farklı destinasyonlarda da acenteler ile iş birlikleri hedefliyoruz.

Hızlı ve konforlu feribotlarımızla Ege’nin iki yakasını bir araya getirip misafirlerimize keyifli bir tatil deneyimi sunmayı hedefliyoruz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ