logo

İHSAN KURŞUNOĞLU, KİCK BOKS ŞAMPİYONU ADAYLARI YETİŞTİRİYOR

İHSAN KURŞUNOĞLU, KİCK BOKS ŞAMPİYONU ADAYLARI YETİŞTİRİYOR

kik_boks_ (0-)Dünya Şampiyonu hocaları Ecevit Tikiceri ve Bülent Tikiceri tarafından kick boks eğitimi alan İhsan Kurşunoğlu Orta Okulu öğrencileri şampiyonluk hedefiyle hazırlanıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir belediyesi öğretmenleri Dünya Kick Boks şampiyonları Ecevit Tikiceri ve Bülent Tikiceri 200 İhsan Kurşunoğlu Orta Okulu öğrencisi ile yeni şampiyonlar çıkarma isteği ve hedefiyle çalışıyorlar.

Okullarında 200’e yakın öğrencinin kick bok sporu yapmaya başladığını kaydeden İhsan Kurşunoğlu Orta Okulu Müdürü Hüseyin Özaslan, öğrencilerin okul eğitim zamanı dışındaki zamanlarını değerlendirdiklerini vurgulayarak, “Ataşehir Belediyemizle imzaladığımız protokol çerçevesinde 200 çocuğumuza kick boks eğitimi aldırıyoruz. Öğrencilerimizin bağımlılığa yönelmelerini engellemek ve salıklı yaşama yönlendirmek amacıyla böyle bir sportif faaliyet yaptık. Ataşehir’de Ali Fuat Cebesoy’da da aynı uygulama var” dedi.

Okuldaki salonun zemin döşemesinin yapılarak spora uygun hale getirilmesinde Ataşehir Belediyesi’nin katkısının olduğunu belirten Hüseyin Özaslan; öğretmenlerin de belediye tarafından sağlandığını kaydederek; “Ataşehir Belediyesi’nin desteği ile Ataşehir belediyesi öğretmenleri, okul velileri olan ve aynı zamanda Dünya Kick Boks şampiyonları Ecevit Tikiceri ve Bülent Tikiceri tarafından verilen derslerle öğrencilerimize kick boks eğitimi veriliyor” dedi.

Kick Boks sporunda ilk kez bu sene okullar arasında turnuvalar düzenleneceğine işaret eden İhsan Kurşunoğlu Orta Okulu Müdürü Hüseyin Özaslan, bu dönemde spor eğitimine yeni başlandığını, önümüzdeki dönemlerde girecekleri mücadelelerde yetişen sporculardan başarıların geleceğine inandığını kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ