logo

İhsan Kurşunoğlu Ortaokulu Geleneksel İftar Programı

İhsan Kurşunoğlu Ortaokulu Geleneksel İftar Programı

Okul bahçesinde kurulan sofrada bir araya gelen eğitimci ve veliler ile öğrencilerin olduğu İhsan Kurşunoğlu Ortaokulu  ailesi geleneksel iftar yemeğinde birlikte oruçlarını açtılar.

İhsan Kurşunoğlu Ortaokul ailesi geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde bir araya gelerek birlikte oruçlarını açtılar, dua ettiler ve hoş bir sohbet ortamında çaylarını da yudumladılar.

İhsan Kurşunoğlu Ortaokulu geleneksel iftar programında buluştu

İhsan Kurşunoğlu Ortaokul Müdürü Hüseyin Özaslan’ın ev sahipliğinde, okul aile birliği ve velilerin organize ettiği geleneksel iftar programı okulun bahçesinde gerçekleşti.

Birlik ve beraberliğe önem verdiğini söyleyen Okul Müdürü Hüseyin Özaslan; “Geleneksel hale getirdiğimiz bir iftar programında velilerimizle birlikteyiz. Ramazan ayının bereket, hoşgörü, kardeşlik ve paylaşma ayı olduğundan bizde her sene okulumuzun bahçesinde velilerimiz ve okul yönetimi olarak bir araya gelerek sofralarımızı paylaşarak daha fazla kaynaşmayı da gerçekleştirmiş oluyoruz.  Okul Aile Birliği bu konuda en büyük destekçimiz. Gördüğünüz gibi burada her kes birlikte paylaştığı iftar sofrasında hem sohbet imkânı yakalıyor hem de birlikte iftarını açmış oluyorlar. Bu da daha çok kaynaşmayı ve birlikteliği pekiştiriyor. Bu kaynaşma ve birlikteliğe vesile olduğumuz için de ayrıca okul müdürü olarak çok mutluyum” dedi.

Okulun bahçesinde gerçekleşen geleneksel iftara, Okul Müdürü Hüseyin Özarslan ve eşi Öğretmen Sibel Özarslan, Okul yönetimi ve öğretmenleri ile Okul Aile Birliği üyeleri eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldılar.

Kaynak: İstanbulumGazetesi/Ali Bal

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ