logo

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, ‘Kültür Gezilerimize Konya İle Başladık’

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, ‘Kültür Gezilerimize Konya İle Başladık’

Ilgaz Belediyesi tarafından organize edilen Kültür Gezileri kapsamında Ilgazlı kadınların günübirlik Konya ziyareti kapsamında “Konya Gezi” programı tamamlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kültür gezilerinin devam edeceğini belirten Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk: “Kültür Gezilerimize Konya İle Başladık” dedi.

16 otobüs ile toplamda 736 Ilgazlı kadınların katıldığı günlük kültür gezisinde Konya ilini görüp Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’yi manevi huzurunda ziyaret ettiler.

MEHMED ÖZTÜRK, “KÜLTÜR GEZİLERİMİZE KONYA İLE BAŞLADIK”

Ilgazlı kadınlara yönelik “Konya Kültür Gezisi” programı ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, açıklamalarında, “İlçemizde kısıtlı imkanlar sebebiyle ülkemizin kültürünü, önemli şehir ve şahsiyetlerini, manevi önderlerini tanıma, değişik illeri ziyaret etme imkanı bulamayan hanım kardeşlerimiz için Kültür Gezilerimize Konya ile başladık.” ifadelerine yer verdi.

KONYA’YA İLÇEMİZDE VE KÖYLERİMİZDE İKAMET EDEN HANIM KARDEŞLERİMİZİ GÖNDERDİK

Başkan Mehmed Öztürk, açıklamasında, “Konya’ya ilk olarak ilçemizde ikamet eden hanım kardeşlerimizi gönderdik. Akabinde ilçemize bağlı köy muhtarları ile iletişime geçerek, köylerimizde ikamet eden hanım kardeşlerimiz için de otobüsler kaldırdık. Gezilerimize profesyonel rehber, üç öğün yemek ve müze giriş ücretlerini de dahil ettik.” Dedi.

GEZİLERİMİZE GÖSTERİLEN İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

“16 otobüs ve toplamda 736 hanım kardeşimiz Konya ilini görüp Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin manevi huzurunda bulundular.” İfadeleri ile4 açıklamasını sürdüren, Başkan Öztürk,  “Konya’yı, Meram Bağları’nı, Tavus Baba Türbesi’ni, Mevlâna Müzesi’ni, Alaeddin Camii ve Tepesi’ni, Şems-i Tebrizi Camii ve Türbesini, Konya Kapalı Çarşı’yı uzman rehber eşliğinde gezen hanım kardeşlerimize, gezilerimize gösterdikleri ilgi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

İSTANBUL VE AYASOFYA TURU GEZİ PROGRAMINDA

Kültür gezisi programında İstanbul’un da yer aldığının altını çizen Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, programla ilgili, “Kültür gezilerimize planlamasını yaptığımız İstanbul ve Ayasofya turu ile devam edeceğiz inşallah. Yeni gezilerimizden haberdar olmak ve katılım sağlamak için sosyal medya hesaplarımız ile belediyemizin yapacağı duyuruları takip edebilirsiniz.” açıklamasına yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ