logo

Ilgaz Dernekler Birliği yoğun bir katılımla İstişare Kampı Gerçekleşti

Ilgaz Dernekler Birliği yoğun bir katılımla İstişare Kampı Gerçekleşti

Çankırı’nın Ilgaz ilçesi derneklerinin çatı kuruluşu İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği gelenekselleştirdiği “Birlik, Beraberlik ve İstişare Kampı” yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı’nın termal tesisi İpeksoy Termal Otel’de düzenlenen Urfa sıra geceleri ile başlayan ve sabah kahvaltısının ardından Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezi’nde davul zurna eşliğinde eğlenen kafile, konakladığı tesise döndü.

Mustafa Anaçal başkanlığındaki İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği yönetimi ve davetlilerin arasında olduğu katılımcılar Ilgaz Dernekler Birliği  Birlik, Beraberlik ve İstişare Kampı kapsamında “İstişare Toplantısı”na katıldılar.

Ilgaz Dernekler Birliği  Birlik, Beraberlik ve İstişare Kampı katılımcıları toplantı sonrası Çankırı Yaran Kültürü yaşatan Çankırı Ahi Yaran Meclisi Gençlik Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati Taş, Büyük Başağa Mehmet Özkan ve Küçük Başağa İbrahim Şenbayram yönetimindeki yaran gösterisini izlediler.

Ilgaz Dernekler Birliği  Birlik, Beraberlik ve İstişare Kampı katılımcıları tarafından Ilgaz Kız – Erkek Kuran Kursu için araç temininde kaynak için 150 bin TL tutarında destek toplandı.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun ulaşım, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in platform temini ile desteklediği “Geleneksel Ilgaz Dernekler Birliği Birlik, Beraberlik ve İstişare Kampı” görüş alışverişi ve düşüncelerin paylaşıldığı toplantılar, gezi, eğlence ve kaynaşma ile tamamlandı.

Mustafa Anaçal başkanlığındaki birlik yöneticileri, üyeler ve davetlilerin katıldığı “Geleneksel İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği Birlik, Beraberlik ve İstişare Kampı” toplantılarına Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Ilgaz Müftüsü Kemal Menceloglu, AK Parti Ilgaz ilçe Başkanı İsmail Akbak, MHP Ilgaz ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz Ülker, İl Genel Meclis Üyeleri, Ilgaz Belediye Meclisi üyeleri,  Ilgaz Dernekler Birliği Geçmiş Dönem Başkanlarından, Çankırı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Altıntop, Ankara Ilgaz Dernekler Federasyonu Başkanımız Sayın Uğur Kulaksız, birliğe bağlı dernek başkan ve yöneticileri ve davetliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ