logo

‘Ilgaz İstiklal Yolu 100.Yıl Cumhuriyet Çalıştayı Resim Sergisi’ Düzenlendi

‘Ilgaz İstiklal Yolu 100.Yıl Cumhuriyet Çalıştayı Resim Sergisi’ Düzenlendi

Ilgaz Belediyesi, Sanatın ve Sporun zirvesi Yıldıztepe Turizm Merkezi ile Ilgaz’ın tanıtımı için “İstiklal Yolu 100.yıl Cumhuriyet Resim Çalıştayı ve Sergisi” düzenledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ilgaz Belediyesiİstiklal Yolu 100.yıl Cumhuriyet Çalıştayı ve Resim Sergisi” ile ilgili açıklama yapan Başkan Mehmed Öztürk, Ilgaz‘ı her platformda tanıtmayı amaçladıklarını kaydetti.

17 SANATÇI KATILIMLI ÇALIŞTAY

Ilgaz Yıldıztepe Turizm Merkezi’nde düzenlenen Ilgaz Belediyesi “İstiklal Yolu 100.yıl Cumhuriyet Çalıştayı ve Resim Sergisi”ne önceki dönem Çankırı Vakfı Başkanı, Çankırı Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Kaptan Mustafa Can’ın eşi, Ressam Ayşen Can ile birlikte 17 sanatçı katıldı.

ILGAZ’I HER PLATFORMDA TANITMAK, BİLİNİRLİĞİNİ ARTIRMAK

Ilgaz Belediyesi 100.yıl Cumhuriyet Çalıştayı ve Resim sergisi ile ilgili açıklama yapan Başkan Mehmed Öztürk, “Sanatın ve Sporun zirvesi olan Yıldıztepe Turizm Merkezimiz başta olmak üzere Ilgaz’ımızı her platformda tanıtmaya, bilinirliğini artırıp; adına yaraşır büyük bir ilçe haline getirmeye halkımızın desteğiyle devam edeceğiz.” Dedi.

KIYMETLİ SANATÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

“Ilgaz Belediyesi Resim Çalıştayı”nı Cumhuriyetimizin 100.Yılında tekrar düzenlediklerini vurgulayan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, çalıştay katılımcısı ressamlara teşekkür ettiği açıklamasında;  2022 yılında gerçekleştirdiğimiz “Resim Çalıştayı”nı “Cumhuriyetimizin 100. Yılı”nda yeniden gerçekleştiriyoruz. 100 . Yıl Cumhuriyet Çalıştayı sanatçılarımızı Ilgaz Kaymakamımız Burak Yılmaz ile birlikte ilçemizde misafir ettik. Ziyaretleri için kıymetli sanatçılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

100.YIL CUMHURİYET ÇALIŞTAYI RESİM SERGİSİ

“Ilgaz Belediyesi İstiklal Yolu 100.yıl Cumhuriyet Çalıştayı Resim Sergisi”; Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Ilgaz Kaymakamı Burak Yılmaz, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri Ertuğrul Karabiyik ve İsmail Demirci, ilçe belediye başkanları, çalıştaya katılan ressamları, siyasi parti başkan ve temsilcileri, il ve ilçe daire amirleri ile dernek ve STK temsilcilerinin katılımıyla Yıldıztepe Turizm ve Kayak Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ