logo

İlgezdi, ’10 Yıl Önce Yaktığımız Işık Sönmesin’

İlgezdi, ’10 Yıl Önce Yaktığımız Işık Sönmesin’

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Örgütü, Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’nin de katıldığı moral gecesinde bir araya geldi.

31 Mart Yerel Seçim öncesi moral gecesinde Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Örgütü ile bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi yaptığı konuşmada, “10 yıl önce yaktığımız ışığın sönmesini istemiyoruz.” dedi.

“ATAŞEHİR  İSTANBUL’UN MERKEZİ OLACAK”

Gecede tezahüratlarla karşılanan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi yaptığı konuşmada şu sözleri kaydetti: 10 yıl önce yaktığımız ışığın sönmesini istemiyoruz. 2009’da yüzde 41, 2014’da yüzde 49 buçukla kazandık, şimdi de yüzde 60 alacağız. Ataşehir’i yüzde 60 oyla kazanacağız. Önümüzdeki süreçte Büyükşehri de alacağız, Ataşehir’i planlayacağız ve Ataşehir İstanbul’un merkezi olacak.

Recep Kenan paylaştı: 4 Mart 2019 Pazartesi

“BENİM ÇEKTİĞİMİ ONLAR YAŞAMAYACAK”

Seçime beş kala Ataşehir’e gelip çözülemeyen sorunları çözeceğiz diyorlar. Mahallelerin imar planları bazıları tarafından seçim yatırımı olarak görülüyor. Büyükşehirde Sayın Ekrem İmamoğlu kazandığında, hiçbir ilçeye ayrım yapılmayacak, benim çektiğimi onlar yaşamayacak.” dedi.

Recep Kenan paylaştı: 4 Mart 2019 Pazartesi

Ataşehir Belediyesi’nin on yıl boyunca ilçede yaptığı projeler ve hizmetlerin de anlatıldığı geceye; Patron Orkestrası ve Özgür Akdemir seslendirdikleri müzikleriyle renk kattı.

UMUTSUZLUĞA KAPILMAYACAĞIZ, UMUT BİZİZ

Recep Kenan paylaştı: 4 Mart 2019 Pazartesi

Geceye katılanlara hitap eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, parti örgütü olarak 31 Mart sabahına hazır olduklarını belirterek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Sandıklar halk iradesini yansıtır ve göreve seçilenlere herkes saygı duyar. 10 yıldır Ataşehir’de kurucu belediye başkanımız Battal İlgezdi ve ekibiyle Ataşehir’de hizmet veriyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu kenti yönetmeye talibiz. Hem genelde hem yerelde çok çalışacağız, halkımıza doğruları anlatıp doğruları yansıtacağız. Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşabilmesi için çok çalışacağız. Umutsuzluğa kapılmayacağız, çünkü umut biziz. Büyükşehir’de ve Ataşehir’de biz kazandığımızda ülkemiz bir nefes alacak.”

Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’nin Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Örgütü il buluştuğu moral gecesinde CHP Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ve CHP önceki dönem PM üyesi, İl Bakanı ve milletvekili olarak görev yapan Berhan şimşek’de yaptıkları konuşmalarla Ataşehir Beledyesi’nin CHP’de kalmasının önemine işaret ederek, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin kazanılmasında örgütün çalışmalarının etkisinin altını çizdiler.

Recep Kenan paylaştı: 4 Mart 2019 Pazartesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ