logo

İlgezdi, ‘Değişime Kadınlardan Başlarsak Dünyayı Değiştirebiliriz’

İlgezdi, ‘Değişime Kadınlardan Başlarsak Dünyayı Değiştirebiliriz’

Ataşehir, Sultanbeyli ve Şile’de 14 Mayıs seçimi çalışmasını sürdüren Gamze Akkuş İlgezdi, “Değişime Kadınlardan Başlarsak Dünyayı Değiştirebiliriz” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Millet İttifakı paydaşları ve Cumhuriyet Halk Partisi liderleri ve örgütleri ile adaylarının yürüttüğü 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri çalışması yurt genelinde tüm hızıyla sürüyor.

14 MAYIS SEÇİMİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri çalışmasına seçim bölgesinde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir, Sultanbeyli ve Şile seçim ofislerini ziyaret etti.

Bölgede esnaf ziyaretleri de yapan 28. Dönem CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Gamze Akkuş İlgezdi, özel ilgi gösterdiği kadın vatandaşlarla sohbet ederek, istek ve şikayetlerini dinledi.

İLK 100 GÜNDE YAPILACAKLARI ANLATIYOR

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını ileten İlgezdi, ilk yüz günde yapılacakları, aile destek sigortası ve kadın politikalarını aktardı.

11 GÜN SONRA BAHARI GETİRECEK PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ

Gamze Akkuş İlgezdi, çalışmaları ile ilgili “11 gün sonra baharı getirecek projelerimizi, aile destekleri sigortamızı, ilk yüz günde yapacaklarımızı, kadın politikalarımızı kapı kapı gezerek kız kardeşlerimize anlatıyoruz.” Paylaşımını yaptı.

DEĞİŞİME KADINLARDAN BAŞLARSAK DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİRİZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve 28. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir çalışması ile ilgili, “Ataşehir İlçe Başkanlığımızla birlikte komşularımızı ziyaret ediyoruz. Aile destekleri sigortamızı anlatıyoruz. Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na güvenleri tam. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nı  ‘Kadın Aile ve Çocuk Bakanlığı’ şeklinde yeniden yapılandıracağız. Değişime kadınlardan başlarsak dünyayı değiştirebiliriz.” İfadelerine yer verdi.

14 MAYIS’TA İLK TURDA ÜLKEMİZE BAHARI GETİRECEĞİZ

“Milletvekili Adayımız Ebru Zor ile Şile İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik, yol arkadaşlarımızla bir arada olduk. 15 Mayıs sabahında ülkemize gelecek bahar Şilemizi de aydınlatacak.” Vurgulaması ile Şile ilçesindeki çalışmaların altını çizen Gamze Akkuş İlgezdi, “Şile İlçemizde stant çalışması yapan emekçilerimizi ziyaret ettik. 13. Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, yönetim kadrolarımıza ve tüm üyelerimize kadar hepimiz inanç ve kararlılıkla doluyuz. Biliyoruz ki; halkımızın desteğiyle 14 Mayıs’ta ilk turda ülkemize baharı getireceğiz.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ