logo

İmamoğlu, 20’nci ilçe belediyesi ziyaretini Sultanbeyli’de

İmamoğlu, 20’nci ilçe belediyesi ziyaretini Sultanbeyli’de

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 20’nci ilçe belediyesi ziyaretini Sultanbeyli’ye yapan İmamoğlu ve İBB üst yönetimini makam odasında ağırladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 20’nci ilçe belediyesi ziyaretini Sultanbeyli’ye yaptı.

İMAMOĞLU’NDAN ERDOĞAN’A “BAŞAKŞEHİR METROSU” ÇAĞRISI: “EL BİRLİĞİYLE DURAN BÜTÜN METRO HATLARINI HAREKETE GEÇİRELİM”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 20’nci ilçe belediyesi ziyaretini Sultanbeyli’ye yaptı. İmamoğlu, gazetecilerin sorularını da Sultanbeyli’de yaptığı saha incelemesi sırasında yanıtladı. Başakşehir Hastanesi’ne bağlantılı olacak metro hattının İmamoğlu tarafından durdurulduğu iddia edilmiş, ancak talimatın eski İBB Başkanı Mevlüt Uysal tarafından verildiği ortaya çıkmıştı. Gazeteciler, İmamoğlu’na bu konuyu sordu. İmamoğlu, “Benim arkadaşlarım evvelsi gün buna bir açıklama yazdılar. ‘Yanlış ifade’ diye belirttiler. Doğru, ama eksik. Yalan; yanlış değil, yalan ifade” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı bakanlar tarafından yanlış yönlendirildiğini belirten İmamoğlu, şu çağrıyı yaptı: “Ben, Sayın Cumhurbaşkanı’na buradan çağrı yapıyorum. Gelin, el birliğiyle duran bütün metro hatlarını harekete geçirelim 2022-2023 bitmeden. Bu durmuş, 2 yıldır yapılamayan bütün metro hatlarını hemen bitirelim. Kimin bu metro? Ekrem İmamoğlu’nun mu? Sayın Erdoğan’ın mı? Hayır; milletin. Beraber çözelim. Onun için bakanların bu yanıltmalarıyla, yalan ifade kullanarak hem Sayın Cumhurbaşkanı’na hem hükümete hem millete zarar verdiklerini düşünüyorum.”

20’NCİ İLÇE BELEDİYESİ ZİYARETİNİ SULTANBEYLİ’YE

 Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 20’nci ilçe belediyesi ziyaretini Sultanbeyli’ye yapan İmamoğlu ve İBB üst yönetimini makam odasında ağırladı. İlçe belediyelerine yapacakları ziyaretleri hızlıca bitirme çabası içinde olduklarını belirten İmamoğlu, “Ortak çalışmaya dönük süreci hızlandırma çabası içindeyiz. Sultanbeyli Belediye Başkanı’mızla ilçemizi konuşacağız. İBB ile bugüne kadar yapılan, bitmesi gereken işler ve bundan sonraki süreçte beklentilerini dinleyeceğiz. Tüm arkadaşlarımla beraber dinleyeceğiz. Bu süreci koordineli yürütme çabasındayız. Umarım hem Sultanbeyli hem İstanbul’un tümü için bir bütüncül çalışmayı, birlikte geliştiririz. Verimli bir Sultanbeyli günü geçirmek istiyoruz. İstanbul’un en doğusunda bulunan ilçelerden bir tanesi olan Sultanbeyli’den, en batısına kadar her aşamasını, her noktasını eşit hizmet noktasında bir ahlakla yönetme çabası içerisinde olacağız” dedi. Keskin de İmamoğlu ve ekibine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından, Sultanbeyli’nin sorunlarının ele alındığı sunumun yapılacağı salona geçildi. Sunumda, İmamoğlu ile birlikte İBB üst yönetimi de hazır bulundu. Başkan Keskin ve beraberindeki ilçe belediye yöneticileri, İBB heyetine sunum yaptı.

KİTAP YANITI, OYUN VE METRO YANITI

Sunumun ardından, İmamoğlu ve Keskin İBB’ye ait Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da burada yanıtladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Selahattin Demirtaş’ın kitaplarının İstanbul kitapçısında satıldığı, “Demirtaş’ın ‘Devran’ oyununu, Başakşehir Hastanesine bağlantılı olacak metro hattının durdurulması iddiaları ve bu konulardaki, eleştirileri ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ