logo

İstanbul BİLSEM ‘Öğretmen Eğitimi’ Programı Düzenleniyor

İstanbul BİLSEM ‘Öğretmen Eğitimi’ Programı Düzenleniyor

İstanbul Fuat Sezgin BİLSEM “Özel Yetenekli Bireyler Öğretmen Eğitimi” Programı kapsamında akademisyenler ve uzmanlar alanlarında öğretmenlere bilgi ve deneyimlerini aktarıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Fuat Sezgin BİLSEM konferans salonunda 17 Eylül-24 Eylül 2019 tarihleri arasında akademisyenler ve alanında uzman hocaların katılımıyla 12.00-16.00 saatlerinde “Özel Yetenekli Bireyler Öğretmen Eğitimi” programı düzenleniyor.

İstanbul Fuat Sezgin Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) “Özel Yetenekli Bireyler Öğretmen Eğitimi” Programı kapsamında 23 Eylül 2019 Pazartesi gününün konuğu Üsküdar Üniversitesi Öyemer kurucusu İstanbul Milletvekili Halide İncekara ve Dr Hüseyin Ünübol’a sunumları ve katkıları Öğretmen Eğitimi programına katkı verdiler.

İstanbul Fuat Sezgin BİLSEM konferans salonunda düzenlenen “Özel Yetenekli Bireyler Öğretmen Eğitimi” Programı ile ilgili açıklama yapan İstanbul Fuat Sezgin BİLSEM Müdürü Hülya Özyürek; “Özel yetenekliler öğretmen eğitimi programda Üsküdar Üniversitesi Öyemer kurucusu sevgili vekilimiz Halide İncekra ve Dr. Hüseyin Ünübol’a sunumları ve katkıları için teşekkür ederiz.” dedi.

İstanbul BİLSEM tarafından düzenlenen “Özel Yetenekli Bireyler Öğretmen Eğitimi” programı kurum dışından da öğretmenlere açık. Ayrıca isteyen velileri de eğitim programlarına katılabiliyorlar.

İstanbul Fuat Sezgin BİLSEM konferans salonunda 17 Eylül-24 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenen ve okul müdürü Hülya Özyürek’in konuşmacı olarak açılışını yaptığı “Özel Yetenekli Bireyler Öğretmen Eğitimi” programında Prof. Dr. Ümit Davaslıgil, Eğitiminde Farklılaştırma konusunda sunum gerçekleştirdi.

Öğretim Üyeleri Dr. Süreyya YÖRÜK(Marmara Üni.) ve Dr. Öğrt. Üyesi Adviye Pınar KONYALIOĞLU (Medipol Üni.) uzmanlık alanlarındaki sunumlarına İstanbul  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Emin Şeb de katıldı.

Öğretmen Eğitim Programı kapsamında bu gün Beşiktaş Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Hilmi Eren yaptığı “Proje Hazırlama Yöntem ve Teknikleri” adıyla sunum gerçekleştirdi.

Öğretmen Eğitim Programımız kapsamında bir başka programda Haliç Üniversitesi Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Prof. Dr. Bedir Ömrüuzun “İletişim Sanatı” adıyla sunum yaptı. Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Prof. Dr. Bedir Ömrüuzun’un sunumunu ilçe MEM şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenleri ve veliler de izledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ