logo

İstanbul Çankırı Vakfı Akademik Yılı Törenle Açıldı

İstanbul Çankırı Vakfı Akademik Yılı Törenle Açıldı

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Şişli’de Müfit Can Saçıntı’nın katımlı ile 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Programı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (İstanbul Çankırı Vakfı) 22 Ekim günü Saat 13:00 Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde Akademik Yılı Açılışı töreni düzenlendi.

Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde düzenlenen Çankırı Vakfı Akademik Yılı Açılışı törenine İstanbul Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yüksel ve Çankırı Valisi Abdullah Ayaz ile birlikte Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Çankırı İlçe Belediye Başkanları, STK ve Dernek Başkanları ile temsilcileri ve Yönetimleri, Vakıf Mütevelli Heyet üyeleri ve bur alan öğrenciler ile davetliler katıldı.

İsmail Yüksel’in Yönetim Kurulu başkanı olduğu İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (İstanbul Çankırı Vakfı) tarafından Şişli’de düzenlenen, Çankırı Vakfı özel misafirleri ve Çankırılı öğrencilerin katıldığı Çankırı Vakfı 2022 – 2023 Eğitim Öğretim dönemi Akademik Yılı Açılışı “Mandıra Filozofu” olarak tanınan Müfit Can Saçıntı’nın katıldığı programla gerçekleştirildi.

KONUŞMACI VE KATILIMCILARDAN BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI

İstanbul Çankırı Vakfı (İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yüksel tarafından yapılan açıklamada, “2022 – 2023 Akademik Yılı Açılış Programı Çankırı Valimiz Abdullah Ayaz, Çankırı Milletvekilimiz Salim Çivitçioğlu, İlçe Belediye Başkanlarımız, Dernek Başkanlarımız ve Yönetimleri, Mütevelli Heyet Üyelerimiz ve olmazsa olmaz Öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Tüm konuşmacı ve katılımcılar tarafından Birlik Beraberlik mesajları verildi. 36 Yıldır olduğu gibi her daim hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ