logo

İstanbul İlçe Belediye Başkanlarında Yüksel İlk, İlgezdi 7. Sırada

İstanbul İlçe Belediye Başkanlarında Yüksel İlk, İlgezdi 7. Sırada

SONAR Araştırma şirketi 1 Kasım-27 Aralık tarihinde geniş kapsamlı yerel yönetim performans araştırmasında içe belediye başkanları performansını yayımladı.

Recep Kenan/ithaber.com

Hakan Bayrakçı yönetimindeki SONAR Araştırma şirketi 1 Kasım – 27 Aralık 2020 tarihinde yapılan İstanbul’un başarılı ilçe başkanları anket sonuçları açıklandı.

İSTANBUL’UN EN BAŞARILI İLÇE BAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL

SONAR Araştırma şirketi tarafından İstanbul’un 39 ilçesi belediye başkanlarının performanslarının değerlendirildiği ankette ilk sırada yüzde 66 ile Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yer aldı.

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BATTAL İLGEZDİ İLK 10’A GİRDİ

Ankette Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin %58.8 ile 7. Sırayla ilk 10’a girdiği sıralamada yüzde 64.7’lik oranla Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ilk üçte yer aldı.

Hakan Bayrakçı yönetimindeki SONAR Araştırma şirketi 1 Kasım – 27 Aralık 2020 tarihinde yapılan ankette katılımcılara “Genel olarak düşündüğünüzde, İlçe Belediye Başkanınız sizce başarılı mıdır?” sorusu soruldu.

SONAR ARAŞTIRMASINI HAKAN BAYRAKÇI SOSYAL MEDYADAN YAYINLADI

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı http://www.ahakanbayrakci.com/ tarafından sosyal medyadan yayınladığı anket sonuçlarında İstanbul’un 39 ilçe belediye başkanlarından ilk 10’da yer alanlar açıklandı.

KARTAL, BEŞİKTAŞ, ESENLER İLK ÜÇTE

SONAR Araştırma tarafından 20 büyükşehir belediyesinin 7’sinde yüz yüze, 13’ünde ise telefonla yapılan ankette “İstanbul’un En Başarılı İlce Belediye Başkanları” sıralamasında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel % 66,6 ile en başarılı seçilirken, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat % 65.8’lik oranla ikinci, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu % 64.7’lik oranla üçüncü sırada yer aldı. 

İSTANBUL İLÇE BAŞKANLARI ANKETİNDE İLK 10 SIRALAMASI

İstanbul ilçe başkanları anketi sıralamasında  %62.6 ile Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz 4. Sıra, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin 5. Sıra, %60.6 ile Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi 6. Sıra, %59.8 ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 7. sıra, %56.4 ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen 8. sıra, %55,2 ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç 9. sıra ve Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 10. Sırada yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ