logo

İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği’nden Sılada Bayramlaşma

İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği’nden Sılada Bayramlaşma

İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği, Milletvekili Salim Çivitcioğlu ve Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün katılımıyla birlik ve bağlı dernek yöneticileriyle bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği Bayramlaşma programı Ramazan Bayramı’nın 2.gününde Çankırı Ilgaz E 80 karayolu üzerindeki Akbak Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Mustafa Anaçal başkanlığındaki İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği Yönetim Kurulu ev sahipliğinde Ramazan Bayramı’nın 2.günü Ilgaz Akbak Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Ilgaz ve köylerinden vatandaşlar da katıldı.

Ilgaz Akbak Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Ilgaz Dernekler Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, birlik üyesi dernek başkanları ve yönetimleri ile birlikte; Ak Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Çankırı eski Milletvekili Tevfik Akbak, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Ak Parti Ilgaz İlçe Başkanı İsmail Akbak, ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, Ilgaz İl Genel Meclis Üyesi Harun Tosyalıoğlu, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Hamdullah Altintop ve Ilgaz Belediye Meclis üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ