logo

İstanbul Merkezli 7 İlde Operasyon: ‘Şahinler Çetesi’ Çökertildi

İstanbul Merkezli 7 İlde Operasyon: ‘Şahinler Çetesi’ Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla “Şahinler Çetesi” olarak bilinen suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kamuoyunda Şahinler olarak bilinen, liderliğini Mehmet Şahin’in yaptığı Organize Suç Örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. 

İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla “Şahinler Çetesi” olarak bilinen suç örgütünün çökertildi. Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklama:

“İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla “Şahinler Çetesi” olarak bilinen suç örgütü çökertildi.  Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı. Çetelerin, organize suç örgütlerinin nefeslerini keseceğiz. 

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce kamuoyunda Şahinler olarak bilinen, liderliğini Mehmet Şahin’in yaptığı Organize Suç Örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. 

Şüphelileri yakalamak için İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın, Samsun illerinde 54 adrese yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.  41 şüpheli şahıs yakalandı 

Operasyonda:  16 ruhsatsız adet tabanca ve 660 adet fişek 2 av tüfeği,  3 çelik yelek ile muhtelif miktarda uyuşturucu ve nakit para ele geçirildi. 

Operasyonları düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum.” 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ