logo

İstanbul Şişli’de AVM Çatısında Başlayan Yangın Söndürüldü

İstanbul Şişli’de AVM Çatısında Başlayan Yangın Söndürüldü

İstanbul Şişli Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan AVM çatısında başlayan yangın İstanbul itfaiyesinin müdahalesi ile söndürüldü.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Şişli Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Metrocity Alışveriş Merkezi çatısında başlayan yangın İstanbul itfaiyesi ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Saat 12:45 sıralarında başlayan yangın ile ilgili alınan ihbar üzerine olay yerine İstanbul İtfaiyesi,ne bağlı Seyrantepe, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy, Sultangazi, Hacıosman, Başakşehir, Kadıköy, Kavacık, Fatih, Davutpaşa, Çavuşbaşı İtfaiye ve 112 Hızır Acil Ambulans ekipleri sevk edildi.

AVM çatısında başlayan, içini de saran yangında yükselen alevler ve gökyüzünü kaplayan duman Anadolu yakasından da görüldü.

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler 51 araç ve 145 personel ile yürüttükleri çalışmalar sonucu yangın kontrol altına alındı.

Kontrol altına alınan, soğutma çalışmalarının devam ettiği Şişli’deki AVM yangınında, şuana kadar yaralı ve can kaybı bilgisine ulaşılmadığı ifade edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ