logo

İstanbul’daki Çörekçiler Köyü Gençleri Boğaz Gezisinde Buluşuyor

İstanbul’daki Çörekçiler Köyü Gençleri Boğaz Gezisinde Buluşuyor

Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Gençlik Kolları, İstanbul’daki köy gençlerini bir araya getirip tanıştırmak, kaynaştırmak amacıyla boğaz gezisi düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Gençlik Kolları, köy gençlerini bir araya getirip tanıştırmak, kaynaştırmak ve dayanışmalarını artırmak amacıyla Dernek Yönetimi’nin de desteği ile İstanbul Boğazı’nda tekne turu düzenledi.

Çörekçiler Köy gençlerinin katılımı ile Eminönü ve Üsküdar iskelelerinden hareket edecek gezi teknesi ile gerçekleştirilecek olan boğaz turu yemekli olarak düzenlendi.

16 Eylül Pazar Günü Saat 18.00’de Eminönü iskelesinden ve sonrasında uğradığı Üsküdar İskelesin hareket etmesi planlanan Boğaz Gezisi 19.00 ile 21.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Çörekçiler Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Gençlik Kollar Boğaz Gezisi davetinde “Sevgili hemşerilerimiz gençlik kollarımızın düzenlemiş olduğu boğaz turu etkinliğinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.” İfadelerine yer verdi.

İlgilenen Çörekçiler Köyü mensubu gençler ve dostları iletişim ve davetiye temini için: Enes Güleryüz 0553 665 18 18

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ