logo

İstanbullu Arıcılar ve Yöresel Ürünler İçerenköy’de

İstanbullu Arıcılar ve Yöresel Ürünler İçerenköy’de

İstanbul Arıcılar Birliği’ne bağlı arcılık yapan bal üreticileri İçerenköy sahasında bal festivali adı ile tanıtım amaçlı stantların yer aldığı organizasyon düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İçerenköy Karslı Ali Caddesi üzerinde bulunan İçerenköy Spor Kulübü’ne tahsisli sahada kurulan çadırlarda İstanbul Arıcılar Birliği’ne bağlı arcılar kendi üretimi olan bal ve diğer arı ürünlerini tanıtarak satışlarını yapıyorlar.

İçerenköy Festivel

Recep Kenan paylaştı: 23 Ocak 2018 Salı

YÖRESEL ÜRÜNLER ÇADIRI

Alanda yöresel ürünlerin sergilendiği, satışının yapıldığı bir başka çadır da yer alıyor. Yöresel Ürünler Çadırında üreticiler yörelerin öne çıkan ürünlerinin satışını yapıyor.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER ÇADIRI

Aynı alanda bir başka çadırda ise, ayakkabıdan çantaya, Monttan gömleğe giyim ürünlerinin satıldığı çadırda da indirimli ürünlerin satışı yapılıyor.

BİR AY SÜREYLE İÇERENKÖY SAHASINDA

İstanbul Arıcılar Birliği’ne bağlı arcıların bal ve diğer arı ürünlerinin tanıtımını yaptığı, Yöresel Ürün Pazarı ile  indirimli ürünlerin satıldığı “İndirim Çadırı” İçerenköy Karslı Ali Caddesi üzerinde bulunan İçerenköy Spor Kulübü tahsisli sahada 1 ay süreyle açık kalacak.

GERÇEK BALLARI TÜKETİCİYE ULAŞTIRMAYI AMAÇLADIK

Mevsimine göre ağırlıklı olarak İstanbul çevresindeki kestanelerin bol olduğu Karadeniz kıyılarında Ağva civarında diğer zamanlar da başka alanlarda bal üretimi yaptıklarını kaydeden İstanbul Arıcılar Birliği’ne bağlı arıcılık yapan bal üreticisi, İstanbul’un mevsiminin geçmesi ile Bolu Gerede’ye giderek Çam ormanlarında çam balı ürettiklerini. Bu sergilerde de kendi üretimi olan gerçek balları tüketiciye ulaştırmayı amaçladıklarını söyledi. Bal üreticileri, amaçlarının tüketicilere hakiki balı tanıtmak olduğunun altını çiziyorlar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ