logo

İyi Parti Ataşehir Adayı Ali Coşkun Ataşehir Sivas Derneği’ni Ziyaret Etti

İyi Parti Ataşehir Adayı Ali Coşkun Ataşehir Sivas Derneği’ni Ziyaret Etti

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, Ataşehir Sivas Derneği’ni ziyaret etti. ASİDAD Başkanı Sevgi Uluğ, “Biz daha çok kadın ağırlıklı bir derneğiz.

Recep Kenan / itvhaber.com

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, Ataşehir Sivas Derneği’ni (ASİDAD) ziyaret etti.

Ataşehir Sivas Kültür Dayanışma ve Eğitim Derneği (ASİDAD) ziyareti ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, “Ataşehir Sivas Kültür Dayanışma ve Eğitim Derneği’ni ziyaret ettim. Sivaslıların sesine ve ilçemizle ilgili düşüncelerine kulak verdim.  1 Nisan sabahından itibaren başlayarak Ataşehir’imizin tüm sorunlarını çözeceğim!  Dernek Başkanımız Sevgi Uluğ’a ve tüm Sivaslı komşularımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.” Dedi.

Ataşehir Sivas Kültür Dayanışma ve Eğitim Derneği (ASİDAD) Başkanı Sevgi Uluğ, yaptığı açıklamada ise “Biz daha çok kadın ağırlıklı bir derneğiz. Ataşehir’de kadını mutlu etmek önemli. Kadın mutlu olursa çocuğunu, eşini, komşusunu, çalışma arkadaşlarını da mutlu eder.” şeklinde açıklama yaparak belediyenin kadını sosyal hayatta daha fazla yer edineceği bir hale getirmesi gerektiğini işaret etti. Ataşehir’i bir cazibe merkezi haline getirmeyi planladıklarını vurgulayan Ali Coşkun ise, “Biz Ataşehir’i birlikte cazibe haline getireceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ