logo

İYİ Parti İBB ve Ataşehir Adayları Hal Esnafı İle Buluştu

İYİ Parti İBB ve Ataşehir Adayları Hal Esnafı İle Buluştu

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Ali Coşkun, “Gece gündüz demeden çalışıyoruz. 1 Nisan sabahında da İstanbul’u İYİ Belediyecilikle tanıştıracağız.” Dedi.

Recep Kenan / itvhaber.com

İstanbul ve Türkiye geneli adaylığı ilk açıklanan isimlerden olan İyi Parti Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, tüm hızıyla 31 Mart yerel seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ataşehir’de STK ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Ali Coşkun, İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu ve İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ile birlikte İçerenköy’deki Ataşehir Hali’ni ziyaret ederek hal esnafını dinlediler.

İçerenköy’deki Ataşehir Hali ziyareti ile ilgili açıklama yapan İyi Parti Ataşehir İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, “Gece gündüz demeden çalışıyoruz. 1 Nisan sabahında da İstanbul’u İYİ Belediyecilikle tanıştıracağız. İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Satuk Buğra Kavuncu ile Ataşehir Hali’ni ziyaret ettik ve hal esnafımızı dinledik. İstanbul’un kazanacak adayları olarak bir kez daha söylüyoruz; Şehr-i İstanbul’a İYİ geleceğiz!” dedi.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, Hal ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız @SBugraKavuncu, İl Başkanımız @Yucel_Coskun, Ataşehir Belediye Başkan adayımız @alicoskuntr ilçe ve il yönetimlerimiz ile Ataşehir hal esnafını ziyaret ettik.” İfadelerine yer verdi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ