logo

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı Göreve Başladı

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı Göreve Başladı

31 Mart yerel seçiminde en yakın rakibine açık fark yaparak Kadıköy Belediye Başkanı seçilen Mesut Kösedağı, Şerdil Dara Odabaşı’dan görevi devraldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Kadıköy adayı Mesut Kösedağı 31 Mart yerel seçiminde %68.78 oranla ve 212.961 oyla en yakın rakibine açık fark yaparak %55 farkla Kadıköy Belediye Başkanı seçildi.

Kadıköy Belediye Başkanı seçilen Mesut Kösedağı mazbatasını alarak göreve başladı.

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, yaptığı açıklamada, “Kadıköylüler adına mazbatamızı aldık. Mazbatamızı alıp Atamızın huzuruna çelenk bıraktık. İlkeleri rehberimiz olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Önümüzdeki beş yılda birlikte çok güzel işler yapacağız. Bize güvenerek rekor oyla seçtiren tüm komşularıma bir kez daha teşekkür ederim. İyi ki Kadıköylüyüz!” dedi.

Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında, “Hoş geldin başkan @mesutkosedagi Bugün gerçekleşen görev devir teslim töreniyle değerli @serdildara 9. Dönem Belediye Başkanlığı için görevini Sayın Mesut Kösedağı’na teslim etti. Yeni görev sürecinde kendisine başarılar dileriz.” İfadelerine eyer verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ