logo

Kadın Futbol 1. Ligi 6. Haftasında ALG Liderliğini Korudu

Kadın Futbol 1. Ligi 6. Haftasında ALG Liderliğini Korudu

Kadın Futbol 1. Ligi 6 hafta karşılaşmaları 01 Aralık 2019 Pazar günü oynanan 6 karşılaşma ile tamamlandı. Haftaya lider başlayan ALG Spor lig liderliğini sürdürdü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadın Futbol 1. Ligi lideri ALG Spor 5. Hafta deplasmanda karşılaştığı lider Beşiktaş’ı 2 golle yenerek liderliğe yükselmişti. 6. Hata evinde oynayan ALG konuk ettiği Kocaeli Beyan Futbol Takımı’nı 2 – 1’lik skorla mağlup ederek lig liderliğini sürdürdü.

Önceki hafta hem 3 puan hem de liderliği ALG’ye kaptıran Beşiktaş Kadın Futbol takımı ise deplasmanda oynadığı Fatih Vatan karısında 5-1’lik üstünlük sağlayarak lider ALG’yi takip ederek 6.haftayı lig ikincisi olarak kapattı.

Evinde İstanbul ekibi Kireçburnu’yu konuk eden Konak Belediye Spor, 5. Haftadaki 11-1’lik farklı Amed galibiyetinden sonra bu hafta da farklı sonuç alarak, rakibi Kireçburnu karşısında da 6-1 gibi net bir galibiyet alarak haftayı 3 puanla kapatan ekip oldu.

Bir Başka İstanbul takımı aynı zamanda Ataşehir’in temsilcisi Ataşehir Belediye Spor ise deplasmanda karşılaştığı Hakkarigücü Spor’u 3-2’lik skorla mağlup ederek evine 3 puanla döndü.

KADIN 1.FUTBOL LİGİ 6. HAFTA TOPLU SONUÇLARI ve PUAN CETVELİ:

KADIN 1.FUTBOL LİGİ 7. HAFTA PROGRAMI:

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ