logo

Kadın Futbol Liginde 11 Farklı Skorla Beşiktaş Öne Çıktı

Kadın Futbol Liginde 11 Farklı Skorla Beşiktaş Öne Çıktı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Beşiktaş ile Adana liderliklerinin sürdüğü 5.hafta programı Konak – Sivas hariç 12 Ocak Çarşamba günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 5.hafta karşılaşmaları sonucunda A Grubunda Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, B Grubunda Bitexen Adana İdmanyurduspor ekiplerinin liderliklerini sürdürdüler.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda 5. hafta programında Kireçburnu ile karşılaşan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü kadın futbol takımı 5 – 0 üstünlükle tamamladığı sonuçla haftanın en farklı skorunu elde etti.

ALG SPOR’DAN MARİEM HOUİJ 10 GOLLE KRALİÇE ADAYI

Rakip fileleri 10 kez havalandıran ALG Spor’dan Mariem Houij, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi gruplarında en çok gol atan oyuncu olarak gol kraliçesi unvanını taşıyor.  

5. HAFTADA 11 FARKLA GALİP BEŞİKTAŞ A GRUBU LİDERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda yaptığı 5 karşılaşmayı galibiyetle tamamlayan Kireçburnu ekibini 11 – 0 gibi açık farkla yenen Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, 15 puanla liderliği 5. Hafta da elinde bulunduruyor. Konuk ettiği Fenerbahçe’yi 1 – 0 yenerek haftayı 3 puanla tamamlayan Fatih Vatan ligin 2.’liğinde ve 3. sırada ise 1207 Antalya kadın futbol takımları 12’şer puanla yer aldılar.

BEŞİKTAŞ, FATİH VATAN, 1207ANTALYA İLK 3’TE

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda ilk 3 sıraya Beşiktaş Jk Vodafone, Fatih Vatan ve 1207Antalya kadın futbol takımları yerleşti. A Grubunda mücadelesini sürdüren Ataşehir’in temsilcisi Ataşehir Belediye Spor ligde 7. Sıraya yükselirken, son 3’te ise Altay 10.,  Hatay 11., Kireçburnu ise 12. ve ligin son sırasında yer aldı.

ATAŞEHİR TEMSİLCİSİ EVİNDE 3 PUAN ALDI

Hatay Spor ekibini evinde konuk eden Ataşehir’in temsilcisi Ataşehir Belediye Spor 1 – 0 galip tamamladığı karşılaşma sonunda haftayı 3 puanla kapatarak ligde 7. Sıraya yükseldi

ATAŞEHİR 6. HAFTADA SARIYER’E  GİDİYOR

Ataşehir’in Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi temsilcisi Ataşehir Belediye Spor deplasmanda  Kireçburnu kadın futbol takımı ile karşılaşacak. Ataşehir Belediye Spor  Kireçburnu  karşılaşması Sarıyer  Çayırbaşı Stadı’nda 16 Ocak 2022 Pazar günü Saat 12:00’de oynanacak.

BİTEXEN ADANA İDMANYURDUSPOR B GRUBU LİDERLĞİ SÜRÜYOR

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu’nda 5 haftayı da galibiyetle tamamlayan Bitexen Adana İdmanyurduspor 5. haftada 15 paunla liderlik unvanını korudu.

Ligde liderden sonraki iki sırada 13 puan ve averajla ALG Spor ikinciliğe yerleşirken, yine 13 pan ve averaj farkıyla 3. Sırada Fatih Karagümrük yer aldı.

B grubunda lig 3.’sü olan ALG Spor ise 30 golle Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin en yüksek averajına sahip ekip unvanını 5 haftaya da taşıdı. ALG oyuncusu Mariem Houij Gol Kraliçesi bayrağını taşıyor.

B Grubunda 1ik adım ve Dudullu 1’er puanla 10 ve 11. Sırada yer alırken, 5.haftayı da puansız tamamlayan Bitexen Sivasspor Kadın Futbol Takımı 12. Sırada yer alarak, lig sonuncusu oldu.

Kocaeli Bayan Futbol Kulübü’nde forma giyen Erva Karaovalı attığı 6 golle A Grubu’nda en çok gol atan futbolcu. Rakip fileleri 10 kez havalandıran ALG Spor’dan Mariem Houij, B Grubu’nda Gol Kraliçeliği bayrağını taşıyor.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi A ve B grubu 6. Hafta programına 16 Ocak Pazar  günü oynanacak karşılaşmalar ile devam edilecek.

Konak Belediye Spor ile Bitexen Sivasspor Kadın Futbol Takımı karşılaşması 19 Ocak günü oynanacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ