logo

Kadın Futbol Süper Ligi 2021 – 2022 Sezonu Kuralar Çekildi

Kadın Futbol Süper Ligi 2021 – 2022 Sezonu Kuralar Çekildi

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi kura çekimi 9 Aralık 2021 tarihinde saat 11:00’de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

 Kadın Futbol Süper Ligi kura çekimi, Federasyon ve Turkcell yetkilileri ile kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

ATAŞEHİR TEMSİLCİSİ ATAŞEHİR BELEDİYE SPOR A GRUBUNDA

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Toplantı Salonu’nda gerçekleşen 2021 – 2022 sezonu Süper Ligi Kadın Futbol Takımları kura çekiminde Ataşehir’in temsilcisi Ataşehir Belediye Spor A Grubunda yer aldı.

ATAŞEHİR BELEDİYESPOR BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE İLE AYNI GRUPTA

Ataşehir temsilcisi Ataşehir Belediyespor, kadın şubeleri oluşturarak bu sezon ilk kez mücadeleye katılan İstanbul’un köklü ekipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe ile aynı grupta yer aldı.

2021 – 2022 sezonunda 24 takımın katılımı ile oynanacak Kadın Futbol Süper Ligi’nde normal sezon müsabakaları 12’şer takımdan oluşan 2 grup halinde çift devreli lig usulüne göre 22 hafta olarak oynanacak.

Sezon maçları sonrasında sıralamada ilk 4’e giren takımlar sezon sonunda Play-Off müsabakası oynanacak. Play-Off karşılaşmalarında son 4’e kalan takımlar arasında oynanacak Play-Out karşılaşmaları ile sezon tamamlanacak. 2021 – 2022 sezonu şampiyonu, Play-Off ve sonrasında Play-Out karşılaşmaları sonucunda belli olacak.

Maçlar, 18-19 Aralık tarihlerinde başlayacak;

Kadın Futbol Süper Ligi A GRUBU

1207 Antalyaspor

Altay

Amed Sportif Faaliyetler

Ankara Bşb. Fomget Gençlik Ve Spor

Ataşehir Belediyespor

Beşiktaş Jk.

Fatih Vatanspor

Fenerbahçe A.Ş.

Hatayspor

Kdz. Ereğlispor

Kireçburnuspor

Kocaeli

Kadın Futbol Süper Ligi B GRUBU

Algspor

Adana İdman Yurdu

Çaykur Rizespor

Dudulluspor

Fatih Karagümrük

Galatasaray

Hakkarigücü

İlkadım Belediye

Kayseri

Konak Bld

Sivasspor

Trabzonspor

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ