logo

Kadın Futbol Süper Ligi 3. Haftasında 22 Gol Kaydedildi

Kadın Futbol Süper Ligi 3. Haftasında 22 Gol Kaydedildi

Kadın Futbol Süper Ligi 3. Haftasında iki grupta oynanan karşılaşmalarında rakip kaleleri havalandıran golcüler toplamda 22 gol kaydettiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadın Futbol Süper Ligi‘nde 3. Hafta geride kaldı. A Grubu’nda 7 puanı bulunan ALG Spor zirvede. B Grubu’nda ise dokuzar puanlı Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K. ile Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, ilk iki basamakta yer alıyor.

KADIN FUTBOL SÜPER LİG A GRUBU’NDA ALG SPOR ZİRVEDE

Kadın Futbol Süper Lig A Grubu’nda lider 7 puanı bulunan ALG Spor. 5 puanlı iki takım Beşiktaş ile Hakkarigücü, ligde 2. ve 3. Sırayı aldılar. Ligdeki tek beraberlik Beşiktaş ile Dudullu kadın futbol takımları arasında sonuçlandı. A Grubunda en gollü maç ise 1-4 ile Altay – KDZ Ereğli Bld. Arasında oynanan maçta kaydedildi.

SÜPER LİG B GRUBU’NDA 9 PUANLI FOMGET VE GALATASARAY ZİRVEDE

Kadın Futbol Süper Lig B Grubu’nda ilk iki basamakta dokuzar puanlı Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K. ile Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı yer alıyor. Grupta, Fenerbahçe ve Ataşehir Belediye Spor 3 ve 4.sıraları aldılar.

3. HAFTADA İKİ GRUPTA TOPLAM 22 GOL ATILDI

Kadın Futbol Süper Ligi 3. hafta maçlarında iki grupta toplam 22 gol atıldı. 4 maçı deplasman takımları kazanırken, ev sahipleri 4 galibiyet aldı. 1 karşılaşma ise berabere bitti.

Rakip fileleri 5 kez havalandıran Amed Sportif Faaliyetler’den Bakradze Teona ligin en golcü oyuncusu.

Kadın Futbol Süper Ligi’nde 9 takımın yer aldığı A Grubu’nda Fatih Vatan Spor, 3. haftayı bay geçti.

ATAŞEHİR 4. HAFTA GALATASARAY İLE OYNAYACAK

Haftayı Trabzonspor karşılaşmasında aldığı 3 puanla geçen Ataşehir’in temsilcisi Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol takımı 4. Hafta maçında İstanbul deplasmanında Galatasaray ile oynayacak.

Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu 3. Hafta Puan Cetveli

Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu 3. Hafta Sonuçları

Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu 3. Hafta Puan Cetveli

Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu 3. Hafta Sonuçları

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ