logo

Kadın Girişimcilerin Ürünlerinin Sergilendiği ATABUTİK Açıldı

Kadın Girişimcilerin Ürünlerinin Sergilendiği ATABUTİK Açıldı

Ataşehir Belediyesi meslek edindirme veya hobi kurslarına katılan, el emeğiyle üretim yapan kadınların ürettikleri ürünlerin sergilenip satışa sundukları ATABUTİK açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi’ne bağlı merkezlerde meslek edindirme veya hobi kurslarına katılmış veya kendi becerileriyle evlerinden üretim yapan kadınlar kendi ürettikleri ürünlerini satışa sunacakları ATABUTİK Novada AVM’de açıldı.

ATABUTİK NOVADA İŞ MERKEZİ’NDE AÇILDI

Ataşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak kadınların kullanımına sunulan ATABUTİK’teki tezgâhlarda, kadın üreticiler kendi elleriyle ürettikleri; el işi, takı, örgü, cam, ahşap ve seramikten yapılmış ürünlerini satacak.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ KATKISIYLA EL EMEĞİYLE ÜRETEN KADINLARIN ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİĞİ ATABUTİK AÇILIŞI.Kadın Girişimcilerin Ürünlerinin Sergilendiği ATABUTİK Açıldı https://www.itvhaber.com/kadin-girisimcilerin-urunlerinin-sergilendigi-atabutik-acildi.html#.Xa9GP7ErnF8.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 21. Oktober 2019

NOVADA AVM’de yer alan ve kadın girişimcilerin ürettiği ürünlerin sergilenip satılacağı ATABUTİK’in  açılışına; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tuğba Dönmez, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, İnönü Mahalle Muhtarı Songül Tulunay, Barbaros Mahalle Muhtarı Keziban Üreyil, Küçükbakkalköy Muhtarı Birgül Korkmaz Çilesiz ile girişimci kadınları katıldı.

“BURADAKİ AMAÇ HEM GELİR ELDE ETMEK HEM DE SOSYALLEŞMEKTİR”

Açılışla ilgili kısa bilgi veren Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez; “350 girişimci kadın var. Bunlar zaman zaman kendi ürettikleri el emeği göz nuru ile yaptıkları nakışları, dikişleri kendilerine katkı osun diye satabilecekleri bir yerleri olsun dedik. Bu dükkânı ayarladık. El emekleri ile ürettikleri ürünleri burada satarak aile bütçesine katkıda bulunacaklar. Buradaki amaç hem gelir elde etmek hem de sosyalleşmektir” dedi.

“AMACIMIZ BURADA KADINLARIMIZA DESTEK OLMAK”

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar; “ Amacımız burada kadınlarımıza destek olmak.  Kadınlarımız birbirinden güzel ürünler çıkarıyorlar. Bu ürünlerden anlayanlar en azından alıcı ile satıcılar yapacakları alışverişte birbirini mutlu ediyorlar. Çünkü yaptığı ürünlerin ne kadar güzel olduğunu karşı tarafta görüp beğendiğinde her iki tarafın memnuniyeti söz konusu ve daha güzel oluyor.  Bizde bu anlamda elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz” şeklinde ifade etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra protokol, stantları gezerek ürünler hakkında bilgi alırken sergilenen bazı ürünleri satın aldılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ