logo

‘Kadına Şiddet’ Sergisi Ataşehir’de

kadına şiddetAtaşehir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı kapsamında ‘Ana Renkler’ Projesi ‘Kadına Şiddet’ konulu resim sergisi açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı kapsamında “Ana Renkler” Projesi “Kadına Şiddet” konulu resim sergisi Ataşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nın da olduğu Novada AVM Cemal Süreyya Sergi Salonu’nda açıldı.

Cemal Süreyya Sergi Salonu’nda sergilenen değişik sanatçılara ait şiddeti ön plana çıkarmadan kadına şiddetin anlatıldığı resim sergisini Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi beraberinde eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nazan Erkmen, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri Metin İnce, Seyfettin Yılmaz, Muammer Ayvalı, Selahattin Kaya ve santsever Ataşehirliler katıldı.

SERGİDEN RESİMLER

 

Ataşehir Belediye Başkanı attal İlgezdi eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve beraberindekiler bir süre sergiyi gezerek eser sahipleri ve sanatseverler ile sohbet edip resim çektirdiler.

“Ana Renkler” Projesi kapsamındaki “Kadına Şiddet” konulu resim sergisi, Ataşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nın da olduğu Novada AVM Cemal Süreyya Sergi Salonu’nda Saat 10:00 ve 22:00 arasında 15 Mart 2013’e kadar gezilebilir.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ